Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, mi a véleményetek a támogatoi(sugar) kapcsolatokról?
#25: Nem, nem éri meg, mert vannak más értékek is a világban a pénzen meg a tárgyakon kívül. Én elfogadom, ha valakinek ezek a legfontosabbak, de légyszi ne tegyünk már úgy, mintha ez lenne a jobbik verzió. Lassan már ott tartunk, hogy az a korlátolt, és nem gondolkozik logikusan, akinek még vannak elvei. :D
Szép és csinos nők élik úgy az életüket, hogy közben megőrzik a méltóságukat is, nem mennek el szexmunkásnak. Az már csak hab a tortán, ha valaki ezt nem kényszerből, hanem azért csinálja, hogy Toyota helyett Audiban verethesse. Megint elmondom, az ő dolga, de azért az durva, hogy még a végén őket hozzátok ki itt a megfelelően gondolkodóknak. :D
Szerinted nyilvánosan csinálják?
Bár a sugardaddy az más. Ott nem 2 pia és "kóla"ért csinálják, hanem külföldi nyaralás, bunda, cipő, lakhatás, stb.
25-ös vagyok.
Nem ez a normális gondolkodás. De én is megnézem 30 évesen, hogy gürcölök, 9órát mondhatni a semmiért, és látom a 18 éveseket, akik a komoly sportkocsiból szállnak ki. Mégis miből?
De élek így tiszteségesen mint eladjam a lelkem.
Szerettem volna válaszolni a kérdésre, mivel 3. éve élek ilyen kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy értelmes diskurzus alakult itt ki, azért a sok válasz.
De közben csak szinten aluli utálkozás megy itt, meg valami politizálásnak is nevetséges beszólogatás a politikusokra. Gázabb ez a kérdés és az alatta folyó "párbeszéd", mint az összes sugar kapcsolat. :D
Ezek az álláspontok soha nem fognak "kibékülni". Mindig lesznek olyanok, akik számára az anyagi javak prioritásban lesznek az emberi méltóságukhoz képest (csak utána ne kérjék számon, ha egyszer már eladták! Olyan nincs, hogy kell az "audi", de azért "szüzek" is maradjunk - képletesen értve) és mindig lesznek olyanok, akiknél ez fordított és soha nem szexelnének érzelmek nélkül.
Ezt döntse el mindenki maga, továbbá mindenki maradhasson az elvei mellett és ne győzködjön engem az ellenkezőjéről. Mindkettő mellett komoly érvek szólnak, és mindkettő ellen is, ismerem az álláspontokat.
Az én lelki világom ezt a működést nem képes befogadni, de ez az én véleményem, mindenki csinálja úgy, ahogy jónak látja.
Annak éri meg, aki életképtelen. Ennyi.
Szerintem sokkal kényelmesebb hazavinni 500 körüli összeget azzal a munkával, ami érdekel és amiben szeretsz is fejlődni, mint térdepelni a szopópénzért.
Nem mindenkinek a pénz az istene.
33.
És ha nem a sportkocsi a tét? Hanem a kishugod műtétje, vagy anyudék lakáshitele?
37. Nem kell azt mondanod, hogy te vágysz ilyen kapcsolatra, mert biztos nem, de hagyd már ezt az álszentkedést.
Mi az, hogy jobb érzés egy hónapot 500 ezer forintért gürizni, mint 10 percet térdepelni egy ennyit érő táskáért, ékszerért?
Ugyan már... Hú de jó érzés lehet. Pláne kényelmes.
Egyébként én benne lennék ilyen kapcsolatban. Ha nem is ilyen nyíltan kimondva, szerződésszerűen, de erre hajtok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!