Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyen vagy nehezen megy neked az ismerkedés? Szeretsz szingli lenni?
Nekem nehezen. Ha csak barátkozásról van szó az aránylag könnyen megy. Bár nem szívesen szólok más emberekhez. Nem vagyok ilyen téren antiszoc, ha úgy van jól esik a társaság, szeretek kimozdulni is. Egyszerűen csak rosszul vagyok a legtöbb ember viselkedésétől. Ezt most nem fejteném ki hosszabban, mert ez irreleváns a kérdés szempontjából.
Ha úgy van nagyon közvetlen tudok lenni más emberekkel. Párkapcsolati téren viszont nehezen bízom meg a másikban, nem tudom mit akar, vagy milyen ember. Ha a személyisége nem szimpatikus onnantól kezdve hagyom is. Emiatt is nehezebb az ismerkedés. Meg őszintén én se vagyok 10/10es pasi. Bár ez nem zavar igazából, a felszínes lányokat nem igazán szeretem, külsőre elvárásaim nincsennek, bár van ami előnyt jelent, inkább a belső az ami nagyon számít nekem, hogy hosszú távon működjön a dolog.
Jóideje már nem szingli vagyok hanem inkább egyedülálló.
Egy ideig jó volt nem is nagyon érdekelt egy társ gondolata, de ez úgy 1 évig tartott.
De hiába próbálkozok csak nem jön össze...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!