Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-től 10-es skálán mennyire frusztráltak/mentálisan sérültek az itt mozgolódó nők?
Itt csak frusztrált magányos kövér nők vannak és magukat feministának kiadó femcelek.
Egészséges emberek akiknek van élete nem fröcsögnek itt pasik fizetéséről
Kb annyi lehet, mint a férfiak között. Nem hiszem hogy nagy eltérés lenne. Mindkét nemben vannak kattantak, de normálisak is az oldalon.
Az más kérdés, hogy nem mindenki nő, aki annak mondja magát 😅
Ez nem igaz. Azt is állítják, hogy mi vagyunk a legjobb hely Európában pedig nemes egyszerűséggel egy szégyenfolt vagyunk. :D
Az itteni nők többsége nagyon frusztrált. Amit itt látok, azt sehol máshol... Rengeteg nőt ismerek, de itt teljesen más közeg mozog. Tök alap, hogy mindenre és mindenkire ráhúzzák, hogy incel. Kapcsolatban élek, nem nézem le a nőket, de az inceleket igen... És itt rengetegszer megkapom, hogy incel vagyok, mert csak! :D Érvelni többnyire képtelenek, csak vagdalkoznak. Az itteni nők gyakorlatilag az incelekkel mozognak egy szinten úgy, hogy észre sem veszik.
Sok évvel ezelőtt is néha feljöttem az oldalra és akkor jó pár nővel beszélgettem. Senkire sem én írtam, hanem ők rám. Közülük néhánnyal még beszélek évente párszor, de már egyikük sem aktív. A mostani női felhasználók miatt. Egyszerűen megunták, hogy a kb. 2-5 rendszeresen aktív incel mellé már a másik oldalról is hasonló nők tobzódnak itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!