Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kialakulhat még ebből érzelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhat még ebből érzelem?

Figyelt kérdés
4hónapja ismerkedek valakivel.de nem érzem azt hogy ő lenne az igazi,nincsenek mély érzéseim iránta.alakulhat ez még vagy hagyjuk ennyiben a dolgot?
ma 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem örülsz annak, hogy együtt vagytok, akkor kár folytatni.
ma 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Már nem hiszen most kéne a legjobban oda meg vissza lenni érte. Hogyha ilyen friss kapcsolatban nincs meg az érzés később sem lesz tehát ja legyen vége.
ma 12:00
 3/6 gergelice16 ***** válasza:

Utóbbi időben volt olyan kapcsolatod, ahol voltak mély érzéseid (nem csak szexuális vágy)? Mert ha nem, akkor lehet nem vele van a baj. Több ilyen embert ismerek, aki fűnek fának odaadta a testét, és aztán még csodálkozott, hogy nem képes érzelmi kötődést kialakítani másokkal. Egyik volt barátom például sorra dobta el a nőket, mert kereste azt a + érzést, de sosem találta meg, vagy csak nagyon kis időre. Pedig igazából vele volt a baj, de ezt persze nem volt képes belátni.

Illetve még valami: "Igazi" nem létezik. Senki sem lesz tökéletes hozzád, és te sem leszel tökéletes senkinek. De elfogadhatod a párodnak olyannak, amilyen, hibáival együtt, és így képes lehetsz őt "igazivá" tenni. Tehát egy boldog kapcsolathoz nem csak annyi kell, hogy megtaláld a tökéletes partnert, hanem folyamatosan dolgozni kell rajta, sokat kell beszélgetni, hogy ne legyenek szétcsúszások. Nyílván nem lehet bárkivel boldog kapcsolatot kialakítani, de nem csak egy ilyen ember van.

ma 12:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos szerintem túl korán feküdtünk le egymással,amikor még nem volt érzelem.nem érzem vele kapcsolatban azt hogy annyira oda meg vissza vagyok érte,nem érzem azt az izgalmat mielőtt találkozunk.igazából szerintem ennek így nincs értelme.15éves kapcsolatból léptem ki,és túl korán léptem ebbe bele,szerintem nem adtam magamnak elég időt
ma 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyilván nem mert kapcsolatfüggő vagy. Légy szingli és találd meg előbb önmagad.
ma 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Ugyanez igaz a kémiára is, ha már az elején nincs meg az érzés, később biztosan nem lesz. Bár 15 éves kapcsolat után, nyilván te érzed, de kéne magadnak időt hagyni
ma 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!