Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért azok a férfiak cigiznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azok a férfiak cigiznek többségében akiknek eleve alig telik rá?

Figyelt kérdés
A jómódúaknál kevésbé tapasztaltam ezt, de tuti ha az anyja tartotta el, vagy munkanélküli volt, kisegítő munkát végzett havi 150 körül keresett, mind dohányoztak annak ellenére, hogy nagyon drága mulatság. Luxus élményt ad nekik? Nők ti mennyire toleráljátok a bagót?
ma 08:32
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Gazdagéknál is ugyanúgy megy a dohányzás. Amúgy ez is rásegíti a csóróbb embereket az elnincstelenedéshez.
ma 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:
44%

Csak a prolik dohányoznak. Körükben ez a divat.

A gazdagnak van annyi esze hogy nem cigizik. Kivételek mindkét oldalon akadnak.

ma 09:00
 3/8 anonim ***** válasza:
27%

ja, a gazdag úrigyerekek drogoznak, mert törik apuci béjemvéjét, szobaterepjáróját, nyírnak ki családanyákat, ártatlan embereket.

A leghulladékabb emberkategória a kitartott sznob csemete.

ma 09:08
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
A dohányzás pótcselekvés. Persze becsapja az embert, de egy-egy pillanatra elnyomja a más dolgok hiánya miatt érzett fájdalmat és a félelmet, a szorongást és a reménytelenség/tehetetlenség érzését.
ma 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez sztem főleg a mostani időszakra igaz, mert régen mindenki meg a kutyája is cigizett, keresettől és vagyontól függetlenül. Ma már sztem ezekből az okokból cigiznek doszt' azok, akiknek igazából nem telne rá:

- tudom, megint le leszek pontozva bizonyos emberek által, de nagy általánosságban a tudatlan, tanulatlan emberek azok, akik munkanélküliek meg minimálbéren, közmunkán tengődnek, legalábbis Bp-n... míg azért egy fokkal intelligensebb közegben egyre több ember látja át a dohányzás káros hatásait és él egészségesebben (akár a légzőszervi bajokat, korai halált illetően, akár a külsőre gyakorolt nem túl előnyös hatást - sárga fogak, besárgult bőr, rossz lehelet és "bőrszag")

- bizony sok ember, aki rosszul áll anyagilag, pont azért áll rosszul anyagilag, mert nem bánik jól a pénzével... tudom, igazságtalan egy kicsit a dolog, de tudni kell addig nyújtózni, amíg a takaród ér... közben meg azt látni, hogy akinek a legkevesebb a pénze, az szórja el a pénzét mindenféle vacakra, ami az ő keresetéhez képest luxus, és sokszor még káros is (cigi, sör, energiaital)

- sokan így vészelik át a számukra keserű életüket ahelyett, hogy keresnének valami hosszabb távon kevésbé ártalmas metódust (csak ahhoz picit több energiát kellene belefektetni - pl. sör, cigi helyett naplóírás, futás / túrázás, úszás, tánc, hobbikörök)

ma 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Értelmes, igényes ember nem dohányzik.
ma 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagymamám iskolaigazgató volt az előző rendszerben. Azért dohányzott hogy ha valami pártmókusféle kérdez tőle valamit akkor legyen ideje válaszolni. Mikor nyugdíjba ment, simán abbahagyta
ma 10:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennek egyszerűen semmi valóságalapja nincs
ma 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!