Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azok a férfiak cigiznek többségében akiknek eleve alig telik rá?
Csak a prolik dohányoznak. Körükben ez a divat.
A gazdagnak van annyi esze hogy nem cigizik. Kivételek mindkét oldalon akadnak.
ja, a gazdag úrigyerekek drogoznak, mert törik apuci béjemvéjét, szobaterepjáróját, nyírnak ki családanyákat, ártatlan embereket.
A leghulladékabb emberkategória a kitartott sznob csemete.
Ez sztem főleg a mostani időszakra igaz, mert régen mindenki meg a kutyája is cigizett, keresettől és vagyontól függetlenül. Ma már sztem ezekből az okokból cigiznek doszt' azok, akiknek igazából nem telne rá:
- tudom, megint le leszek pontozva bizonyos emberek által, de nagy általánosságban a tudatlan, tanulatlan emberek azok, akik munkanélküliek meg minimálbéren, közmunkán tengődnek, legalábbis Bp-n... míg azért egy fokkal intelligensebb közegben egyre több ember látja át a dohányzás káros hatásait és él egészségesebben (akár a légzőszervi bajokat, korai halált illetően, akár a külsőre gyakorolt nem túl előnyös hatást - sárga fogak, besárgult bőr, rossz lehelet és "bőrszag")
- bizony sok ember, aki rosszul áll anyagilag, pont azért áll rosszul anyagilag, mert nem bánik jól a pénzével... tudom, igazságtalan egy kicsit a dolog, de tudni kell addig nyújtózni, amíg a takaród ér... közben meg azt látni, hogy akinek a legkevesebb a pénze, az szórja el a pénzét mindenféle vacakra, ami az ő keresetéhez képest luxus, és sokszor még káros is (cigi, sör, energiaital)
- sokan így vészelik át a számukra keserű életüket ahelyett, hogy keresnének valami hosszabb távon kevésbé ártalmas metódust (csak ahhoz picit több energiát kellene belefektetni - pl. sör, cigi helyett naplóírás, futás / túrázás, úszás, tánc, hobbikörök)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!