Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha pl szilveszterről van szó, akkor a párok nagy többségében ha a nőnek és a férfinak IS vannak barátai, akkor szinte mindig a férfi barátaihoz mennek /barátaival vannak és nem a nő barátaival?
Mi nők, sajnos könnyebben beáldozzuk a barátságokat a férfi kedvéért.
Ők nem adják fel ilyen könnyen a barázságaikat.
Szerintem a férfi társaságokból több marad a szingli, ezért gyorsabban kezdik el a fiúk megszervezni a bulikat, hogy ne maradjanak egyedül szilveszterkor, meg a szingli haverjaik tudjanak ismerkedni.
Akár már november végén. Illetve szerintem általában a lány családja kerül picit előtérbe karácsonykor és ezt kompenzálja a szilveszter.
Mi most például az én barátnőimmel voltunk, bár viszonylag hamar el is kezdtük szervezni a találkozót, plusz a párom barátai mind otthon voltak kettesben.
Nem hiszem hogy ez annyira általános dolog, de nálunk pl a párom meg van őrülve, ha otthon kell ülni Szilveszterkor. Szóval ha mi lányok nem szervezünk (most is beszéltük, hogy amúgy a csajok közül mindenki jól meglett volna kettesben is) akkor nem opció az otthon ülés, így maradnak az ő barátai.
#3 Amúgy sajnos én is ezt tapasztalom (nő vagyok), hogy sok esetben a nők ha párjuk lesz, valamiért elhanyagolják a barátaikat és sokszor ilyen felszínes kapcsolatok maradnak meg, férfiaknál valahogy ez annyira nincs, legalábbis a környezetemben ezt látom.
Mondjuk számomra speciel nagyon fontosak a barátaim lehet ezért is érint meg ennyire, ha masoknál ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!