Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még itt olyan 28 feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még itt olyan 28 feletti idősödő (nők szerint az) férfi, aki a 4 fal között tölti az ünnepeket, a köztes napokat és vélhetően a Szilvesztert, új év első napját is, és se párja, se barátai? 34 F.

Figyelt kérdés
Jogász vagyok, de nincsenek barátaim. Munkahelyemen csak nők vannak, két férfi, akik 50 esek, nem haver kategóriák. Nincs párom 4 éve, nők nem írnak vissza, havernak egynek sem tudok írni, kissé antiszoc vagyok. Azzal telt a Karácsony és eddig a két ünnep közti intervallum is, hogy itthon olvasgatok (kis másfél szobás lakásomban), egyszerűbb dolgokat főzök két naponta. Nem beszélek senkivel, csak ide a gykra kommentelek néha, vagy angolozok. Borzasztóan magányos vagyok. Nem, nem vagyok ronda, hogy ne írjanak vissza a nők. Totál átlagos vagyok, de ez pont elég, hogy ismeretlenek ne vegyenek észre. 1 ismerős nő van, akinek van párja, néha neki írok. De egy ember,napi 1-2 üzenetben kevés. Nagyon magam alatt vagyok. Ti mit csináltok, akiknek kevés a barátjuk, barátnőjük, és párjuk sincs? Köszönöm mindenkinek, aki ír. Jól esne.
2019. dec. 28. 20:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,nem ferfi vagyok, csak fent akadtam azon, hogy "28 feletti-idosodo"

idosodo az inkabb az 50-es evektol kezdodik.

2019. dec. 28. 20:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Idősödő férfi 28 évesen? Na ne viccelj már! Nagyon nagyon fiatal vagy! Előtted az egész élet! 60.éves, na az idősödő. Aki ezt mondta rád,az nagyon rosszindulatú volt.
2019. dec. 28. 21:00
 3/16 A kérdező kommentje:
Volt ma itt egy ilyen kérdés, 33-34 évesekre jött 9 komment, abból 6 arról szólt, hogy ennyi idősen örülj neki, hogy sokgyermekes anyukák rád néznek...Szóval nem tudom
2019. dec. 28. 21:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

:D

Jogászok tudtommal tudnak helyesen írni.

2019. dec. 28. 21:05
 5/16 anonim ***** válasza:
családdal mi a helyzet?
2019. dec. 28. 21:06
 6/16 A kérdező kommentje:
Tudok helyesen, 200 kmre él édesanyám és a párja, velük jóban vagyok, telefonon beszélünk is 2 naponta. De nem vagyok otthon. Édesapám nincs.
2019. dec. 28. 21:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Valahogy pedig össze kéne szedned magad, mrt ez így nagyon unalmas élet lehet. Miért nem ismerkedsz interneten?
2019. dec. 28. 21:18
 8/16 A kérdező kommentje:
Hol? Társkeresőn 100 ból 1 ha visszaír, de semmi.
2019. dec. 28. 21:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Én csak 26 éves vagyok, de se barátaim, se barátnőm. Tökéletesen jól érzem magam, mivel felismertem, hogy a belső jólét nem külső körülmények függvénye, hanem az én döntésem.
2019. dec. 28. 21:30
 10/16 A kérdező kommentje:
utolsó: az úgy más, de 4-5 év múlva lehet fájni fog a magány, ha társas embertípus vagy (változik, formálódik).
2019. dec. 28. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!