Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan felnőtt férfi aki annyira anyuka pici fia, hogy anyukája elkiséri az első randira?
Egyszer, találkoztam ilyennel...
Az édesanyja hozta el a randira, mert szervízbem volt az autója és szegény kicsi fia ne buszozzon, még megfázik.
Még azért, közölte, hogy ne tartsam a fiát sokáig hidegben, mert fázós és a fodrásznál vár rá, ha végeztünk.
Háát, a szám tátva maradt és nem hittem a fülemnek és a szememnek, hogy igaz, amit látok!
Mondanom sem kell, hamar rövidre zártam a randit.
A srác akkor, 27 éves volt.
Volt igen, de nem tartott sokáig, mert a kedves anyuka mindent irányítása alatt tartott. Első randin is keresztkérdéssel traktált, hogy
- hanyas lábam van?
-volt fertőző nemi betegségem? Ilyenek.
A srác csak csendben ült közben, pedig 26 éves volt nem kicsi baba...
Ez valami kínos amerikai rom-kom-ba is beillene. :D (Ott van pl Howard Wolowitz a Big Bangből, de még őt se kísérte el az anyja.)
Remélem nincs ilyen a való életben, mert sírva-röhögve hagynám ott az első randin. 22N
Én csak olyat ismertem, akinek 28 évesen is anyukája csomagolta a reggelijét , s néha ebéd is került az éthordóba :DDD
30 km körzetben kerülték a nők....vajon miért? :)
Az én gyerekkori barátom is ilyen.
37 éves, anyuci készíti ki a ruhát, csomagol neki kaját, teljesen irányítja az életét.
Hová mész, kivel, mikor jössz, stb...
SOHA az életben nem volt párkapcsolata és nem is lesz.
Útszéli prostikhoz jár üríteni , kb ennyiben ki is merül a kultúra.
Randi? Beszélgetés, írogatás? :D Ő ezeket hírből sem érdekli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!