Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van különbség? N19
Még sosem volt barátom, ami a barátnőimről nem mondható el. A szilvesztert egy házibuliban töltöttük, a legjobb barátnőm pasijával is táncoltam egy számra. Mikor vége lett, leültünk és én véletlenül az ő poharából ittam, annyira összezavarodtam a tánctól. :)))
Gondolkoztam már rajta, hogy tulajdonképpen olyan, mint ha csókolóztunk volna, hiszen előtte Ő ivott belőle.
Mert az ajkai érintették előttem a poharat...
Nos, annyi biztos, hogy ő mit sem törődve azzal hogy ittam a poharából, fogta és legurította a többit. :))
Ti jelzés értékűnek vennétek? Mit akarhat?
Az biztos, hogy akár mennyire jó kiállású pasi én sosem törném önzőségi okokból mások szívet.
Ti hogyan summáznátok az esetet?
Ez 9 éves korban íródott ugye, és "buli" helyett zsúrt akartál írni?
Ha kint hagysz egy vizes palackot a konyhapulton, és anyád beleiszik, az is jelzésértékű?
Na, kb. ennyire veszik komolyan a felnőttek a kérdésedet.
Semmit nem akar, szomjas volt és ivott... Pont!
Egyet értek az előttem szólóval, te még 19 évesen sem állsz készen egy kapcsolatra. Az ember ilyeneken 12-13 éves korában szokott fennakadni, hogy most jujj ez egy közvetett csók volt... Majd eljön a te időd is, de addig ilyeneken ne akadj fent, mert ezek már ilyen korban semmit nem jelentenek.
Hú, képzeld velem ugyanez történt.
A múltkor megvakartam a puncim, utána megfogtam a metrón a kapaszkodót.
Ugyanazt a kapaszkodót napi 800 ezer utas fogja meg, akkor az olyan, mintha 800 ezer emberrel pettingeltem volna?
Uristen :D Ha elmegyunk parommal es par haverjaval inni (mindenki srac rajtam kivul altalaban), elofordul, hogy mindenki beleiszik mindenki sorebe, mert mar nem tudjak eszben tartani melyik kie vagy poenbol mert mar nem is erdekel senkit... Ezek szerint jo sok gruppensmarban volt mar reszem :DDDD A sracok pedig latens melegek :D
Hallod, az egvilagon semmit nem jelent. De aranyos kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!