Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora z ideális magasságkülönbség egy kapcsolatban?
163 vagyok, a barátom 185 körül van. Mindketten ideálisnak tartjuk.
18/L, 20/F
Én 25 centinél többet nem szeretnék, a számomra ideális 5-10 centi lenne a javamra, de még ha egymagas velem, nekem az is nagyon jó.
25/F
196cm
Ideális: 15- 20 kb. De 40 alatt belefér szerintem ! :D
+ a kapcsolat nyilván nem ezen múlik. 162- vagyok és akár 2 m - is is vállalnám, ha úgy van. Felette mondjuk nagyon nincs is...
Nőként 180 centi vagyok, párom 181. Mivel tökre nem zavarja az sem, hogyha felveszem a magassarkúimat (szégyen vagy sem, még ilyen magasan is szeretem őket :D), ezért nekem ez ideális.
Egyébként az ideám alapból is az, hogyha legalább nagyjából velem egymagas a pasi, de nem volt soha kizáró ok az ellenkezője nem. Volt 171 centi magas exem is, adott esetben pl. őt zavarta annyira a különbség, hogy utcán még a kezemet sem fogta meg, nemhogy hozzábújhattam volna... (ofkorsz azóta az összes párja alulról szagolja a 160at :D)
Én 168 vagyok, a párom 163-4, de mivel a természete ezt ellensulyozza, igy nem zavar. Annyi, hogy a magassarku kilove, de azt egyébként sem hordok.
Persze némely korlátolt ember beszolt már ezért, mire elkuldtem oket a halálba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!