Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora z ideális magasságkülönbség egy kapcsolatban?
A férfi legyen a magasabb 5-30 centivel. Vagyis bocs, ez nem az ideális, csak hát 10-ből 9-szer a valóság :)))
Heti szinten párszor látok párokat együtt, ahol a nő a magasabb (akár csak fél fejjel), de őket én is akaratlanul és mások is megbámulják.
De olyat is láttam, ahol a lány 154 cm, a barátja meg 195 centis kosaras. Viszont mondom, ezek megint a ritka kivételek.
Ti tudtok úgy misszionáriusban szeretkezni, hogy közben tudjatok csókolózni is egymással?
Én 172 cm vagyok de nálam nem sokkal magasabb fiúkkal találkozom viszont egy iszonyat magas fiúért nagyon odalennék
19/L
Ezt most magadnak hazudod legalább csak, vagy másoknak is?
A férfiak átlagmagassága kicsivel több a nőkénél, de mégis miért látni tízszer(-hússzor-ötvenszer?) több párt, ahol a férfi magasabb 5-10-20 centikkel a lánynál legalább?
Egy nagyon jó barátom 168 centi magas, de nagyon adoniszi alkatú sportos, jó dumás, tökös srác és még ő is csak néhányszor szexelt mondjuk 175 körüli lányokkal (magasabbakkal meg pláne nem).
"Ideális kapcsolatban nem számít a magasság."
Ideális kapcsolatban nem számít a testalkat.
Ideális kapcsolatban nem számít a vagyoni helyzet.
Ideális kapcsolatban nem számít az iskolai végzettség.
Ideális kapcsolatban nem számít az arcod kinézete.
Folytassam, vagy te is érzed az egészben az álszentséget, amiről beszéltél?
#18 #19
Látom nagy a zavar a fejekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!