Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi volt a legbántóbb mondat amit férfi mondott nektek?
Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 21:59
11/26 anonim válasza:
"Nem vagyok szerelmes és nem is leszek"
Több hónap kapcsolat és minden után.
12/26 Ghgj válasza:
Szórakozóhelyen elmentem két srác mellett, és az egyik odaszólt a haverjának, hogy "de g.ci ronda nők vannak itt". XDD Mondjuk akkoriban tényleg g.ci ronda voltam. XD
13/26 anonim válasza:
Öreg vagy, lóg a pofád... Na a tested.. Azt inkább hagyjuk.. bull masztiff..vauvau.. Te hogy nézel ki? Tegyél ki te is képet, te egy topmodell vagy nem? Miért nem te reklámozod a ruhákat?
14/26 anonim válasza:
Megnevez több embert akik miatt voltak viták, az egyik gyönyörű.. Meg általában fényévekkel jobb nálad.. a legenyhébb... Pont mint te, csak te öreg kiadásban... De még ő is értelmesebb mint te
16/26 anonim válasza:
Nevetve mondta a férjem..." Te??? Úgysem tudod megcsinálni!"
Már csak a volt férjem.
17/26 anonim válasza:
Elöl deszka hátul léc. Jéé, te mindig hason alszol?
Neked miért nem nőttek ki a melleid?
Miért nem csináltatsz melleket?
Kislányos a cicid. Brrr.
Ezt 5 különböző pasi mondta.
18/26 anonim válasza:
#17 attól tartok, hogy kicsi a melled
19/26 anonim válasza:
18#ha kicsi és valakinek ennyire nem jön be ne jöjjön vele össze... De ezt így a fejéhez vágni nem szép..
Sok pasinak pont ez tetszik
20/26 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan mit mondtak, de a lényeg az volt, hogy daruval is alig érnének hozzám. Mindezt úgy hogy ott álltam tőlük 2 méterre, viszont nem mertem megszólalni az önbizalomhiányom miatt. Elég régen történt, de akkoriban nagyon rosszul esett ez az egész, pedig nem is voltam nagyon beszélő viszonyban velük xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!