Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így egy férfi?

Figyelt kérdés

Pár hónapja érzek valami vibrálást köztünk, de nem lép. Közeledik, de nem hív el randizni. Nem bírtam tovább, írtam neki, hogy vonzó számomra,sza.rez a szitu így vagy lépjünk előre végre valamit vagy írja meg, ha közömbös vagyok és felejtsük el, többé nem beszélgetünk bent a melóban stb. Erre hallgat. Olvasta, de nincs válasz.

Vélemények?

ma 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, nem erdekled. Aki akar valamit, az lep. Ha nem lep, nem akar teged, nem bonyolult ez a helyzet.
ma 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Vagy csak nem tudja erre mit lepjen.
ma 18:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem érdekled. Hagyd békén!
 4/9 A kérdező kommentje:
De miért nem tudta akkor kimomdani, hogy nem kölcsönös? Hogy ne szenvedjek, lezárjam.
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem zaklatok én senkit, egyszer írtam le neki.
ma 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
35%
Vagy jó lenne azért megdugni, de hogy csinálja a barátnője, felesége mellett.
ma 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:
39%
Zaklatod mert ha érdekelnéd legalább szexre már tudatta volna. Minek írsz rá amikor nem kíváncsi rád? Nem válaszolt mert hidegen hagyod. Lekoptatott így, hogy vedd már észre magad és, hogy ne zaklasd tovább!
ma 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy számára nem megfelelő időpontban írtál.

Vagy nem tudja mit lépjen arra, hogy elveszíti a munkahelyi flörtöt, ami több sosem lesz az asszony miatt.

ma 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyen senkikre ráírni. Az ilyen az nem férfi.
ma 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!