Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így egy férfi?

Figyelt kérdés

Pár hónapja érzek valami vibrálást köztünk, de nem lép. Közeledik, de nem hív el randizni. Nem bírtam tovább, írtam neki, hogy vonzó számomra,sza.rez a szitu így vagy lépjünk előre végre valamit vagy írja meg, ha közömbös vagyok és felejtsük el, többé nem beszélgetünk bent a melóban stb. Erre hallgat. Olvasta, de nincs válasz.

Vélemények?

jan. 19. 18:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Nem akarlak megbántani,de egy ilyen hangvételű levèlre nem csodálom,hogy nem írt vissza.

Nekem nagyon elkeseredettnek ès számonkérőnek tűnik a stílusod.Igazából tènyleg meg kellett volna várnod,amíg lèp,vagy csak egy pici gesztussal előremozdítanod a dolgokat,nem nyakába zúdítanod mindent...Így megölted a bulit.

Èn azt csináltam pár hónapja, amikor nagyon izgatta a fantáziámat már egy bizonyos illető,hogy küldtem neki egy utalást,amivel gyakorlatilag meghívtam randira.Előtte mindig ő forszírozta,aztán ment az adok-kapok.Vègül lecsaptam a labdát és ő azonnal igent mondott.Viszont az más szitu volt.

Nálatok azt lehet mondani,rárontottál a kiszemeltedre,ami sosem jó ómen.

jan. 19. 22:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem tudod az előzményeket, pont hogy túl bele mászott a magán életembe, egy kolléga nem csinál ilyet. És zavart. Úgy voltam vele lépjünk akkor előre vagy hátra, de elég.
jan. 20. 11:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen,èrtelek ès tudom is, milyen,amikor pörgetnek a hintán.Nyilván èn is ezèrt írtam a pasasnak anno.

Szerintem pusztán a stílusod volt a gond,azon kívül,hogy valószínűleg szórakozik veled az illető,elijesztetted,mert a legtöbb ember számára ez nem nőies.Olyan hatást kelt,mintha kètsègbe esnèl nèlküle,ami valahol talán így is van.Azt èrzi,függsz tőle èrzelmileg,ezèrt inkább menekülőre fogta.

jan. 20. 12:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Lehet ezt érezte, bár én másra gondolok, van szerintem valaki a háttérben. Nem agyalok túl. Nem lépett, gyáva volt, kuka.
jan. 20. 15:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Sokkoltad a számonkéréssel és kiábrándult. Nem bírtad kivárni, hogy maga lépjen. Így sürgetve érzi magát és az is lehet, hogy mindezt úgy vette, hogy eleged van ebből, nem akarod folytatni, azt akarod, hogy hagyja abba. Mivel úgy érezheti, hogy mindez miatt egy töketlen semmirekellőnek tartod őt. --> Nem tud rá mit válaszolni.

Vagy B verzió, eleve soha nem is akart volna semmit, csak szórakozik és most szembesül vele, hogy te meg túl komolyan vetted. --> Nem tud rá mit válaszolni.

febr. 8. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!