Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy büszke férfi a párkapcsolatban? Hogy viselkedik mondjuk problémás helyzetekben vitákban? Képes megalázkodni ha nem neki van igaza?
Manipulálható. A büszke embereket jól lehet manipulálni, mert nem logikus a gondolkodásuk, "be lehet őket ugratni".
A "Nyuszi vagy McFly!" megvan?
Aki büszke az sosem fog megalázkodni, pont ez a lényege, a büszkeség meg a megalázkodás ellentétes fogalom.
Inkább mond hülyeséget, de azt nem fogja mondani, hogy "hibáztam" vagy "nem jól tudtam".
Sőt, inkább ők lépnek alázó pozícióba, mert ha valakit nem tudnak a saját igazukról meggyőzni, jön a felemelt hang például, demonstrálva hogy "nehogymá' majd te mondod meg nekem".
Kapcsolatban ugyanígy működik.
#1 juj de jó válasz.
A gyakorlatban ezek az egobajnokok nem vitáznak, faképnél hagynak téged és egy hétig minimum csenddel vernek.
4
Szerintem túl önérzetesre, túltolt egóra gondol.
És ebben igaza van az #1-nek, könnyű öket manipulálni.
Meg akarod őrizni a büszkeséged?
Az nem megalázkodás ha belátod hogy elcsesztél valamit és bocsánatot kérsz. Ez az érett felnőtt viselkedés, ettől a csajod biztonságban fogja érezni magát melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!