Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnétek egy végtelenül büszke embert?
A barátom annyira büszke, hogy ilyet én még nem láttam.
Lehet ezt valahogy jól kezelni/ fejlődni e téren? Vagy hosszútávon sem lesz ez jobb?
25N
A barátod nem büszke, hanem hülye. Az érzelmi inteligenciája a béka segge alatt van, ne pazarold rá az idődet!
Ez nagyon fárasztó, és érzelmileg megterhelő, ráadásul azzal, hogy behódolsz neki, mert ő "büszke" soha nem fogja ezt a gyerekes viselkedést abba hagyni.
Én is inkább gyerekesnek nevezném, de ő ragaszkodik a büszke jelzőhöz. Mert már mondtam neki, hogy ne viselkedjen óvodásként, mert azok szoktak pukkandi, és ő mondta hogy ez nem gyerekesség, hanem büszkeség.
De igen, nem tudom hosszútávon mennyire lehete elviselni egy ilyen embert. Mert még csak 5 hónapja vagyunk együtt, de ezzel a viselkedésével kikerget a vilgából.
Tudom, hogy nincs tökéletes kapcsolat, de na....ez már sok
Ez egy személyiségtípus.
Büszkeségnek becézik, de igazából legtöbbször csak hisztiből és gyerekes viselkedésből áll az egész.
Sajnos én is ilyen vagyok és a magam esetéből kiindulva, ez egy olyan dolog amin irtó nehezen lehet változtatni. Mivel egy tulajdonságról van szó, ami az emberbe egy jó ideje már bele van épülve, így nagyon nehéz elhagyni. Amint nem lesz "büszke" a viselkedése, legbelül szarul fogja magát érezni, hogy "behódolt" és oda a büszkesége.
Szerintem ez ilyen megszokod, vagy megszöksz szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!