Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, véleményetek szerint ti milyen hibákat követtetek el a múltban a párkapcsolatokban? Mi az, amire egyáltalán nem vagy büszke?
Túlságossan elkényztettem
Ez ugy értem hogy a végén olyan volt mint egy gyerek teljes mértékben kiszolgáltam mindent meg vettem neki dolgozni is csak heti max 3x én nem heti 6-7x
Teljesmértékben el hanyagoltam magamat hogy neki legyen ugy mond le toplisodtam erre meg még a szemre vetette hogy mostanában nem vagyok olyan szép meg a ruháim is szarok...
25/L
Húúú, rengeteget hibáztam. Elsősorban a gyávaság miatt, becsicskultam, de volt orgazmus megjátszása, megcsalás, ordítozós veszekedések a végén, sunnyogás...
Mindennek az okozója az volt, hogy nem tudtam rendesen kommunikálni a partnereimmel, mert mindig volt bennem egy kis félelem a férfiakkal szemben. A másik a megfelelési kényszerem. Mindent szó nélkül tűrtem, aztán felgyűltek a problémák, amikor már nem bírtam tovább meg leléptem. Néha sunyi módon.
Túl nagy elvárásaim voltak, kicsit úgy éreztem,hogy körülöttem kell forognia a világnak, de szerencsére ezt még időben sikerült megváltoztatnom magamban, átértékeltem mindent.
A másik, hogy túl toltam a féltékenykedést, állandóan belenéztem az exeim telefonjába, szerencsére ezen is tudtam úgy ahogy vàltoztatni eddig.
23/N
Te jo ég ahogy latom 10 ból 8 no túlságosan jo barátnő akart lenni!
Ellenben sok férfi tényleg ilyen gyökér....
Nők, véleményetek szerint ti milyen hibákat követtetek el a múltban a párkapcsolatokban? Mi az, amire egyáltalán nem vagy büszke?"
Te jó ég 10-ből 8 -nő nem tud válaszolni a kérdésre teljes egészében , vagy nem érti a hiba szót ?
Nem olyan hibákat kell , írni ami igazából nektek elfogadható , ha nem amit kellemetlen be vallani és valós hiba.
Pl: Sokat dumálok, nézegettem a beszélgetéseit, gyakran ordibáltam, féltékeny voltam, nem ismerem az illemet stb.
Büszkeség: Nem voltam arra , büszke hogy úgy állítottam be minden veszekedésben , hogy ő a hibás miközben magam idéztem elő az egész állapotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!