Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, véleményetek szerint ti milyen hibákat követtetek el a múltban a párkapcsolatokban? Mi az, amire egyáltalán nem vagy büszke?
#5 vagyok
Milyen mocskos dolgokat vártál?
Különösen mocskos dolgot akarsz hallani, hát én nem vagyok képmutató, leírom.
Az exemet kiakartam sajátítani, gyűlöltem, ha elmegy bárhova nélkülem. Lelki terrort nyomtam neki, bejátszottam, hogy rosszul vagyok és emiatt lemondattam vele a programját. Belenéztem MINDEN nap a beszélgetéseibe, az előzményeibe. Minden orgazmusomat megjátszottam vele, mert nem volt jó az ágyban, de sosem mondtam meg neki. Mindig azt akartam hogy tökéletes legyen, ezért folyton találtam hibát, amibe beleköthetek. Egy idő után már nem is szexeltem vele, hiába próbálkozott, mert nem szerettem. Persze ez odáig fajult, hogy ő is kiszeretett belőlem, így közös megegyezés alapján szakítottunk és elköltöztem.
18 éves voltam, majdnem 1 évet voltunk együtt.
Lehet lepontozni, azóta felnőttem, beismertem hogy egy beteg p*csa voltam és a jelenlegi páromnál a felsoroltak egyikét se művelem, szabad teret adok neki, mert tudom, hogy azt a kapcsolatot is én basztam el, ezt nem szeretném ezúttal.
Minden szarból van kiút lányok, nem szégyen bevallani ha idióták voltatok. Sokkal fontosabb, hogy tanultatok-e belőle. Én szerencsére igen.
# 16/16
Ennyi ! Ezeket kellet volna másnak is vagy hasonlókat, mert az igazi önértékelés ilyesmi.
Kérdező, minek írtad ki a kérdést, ha csak leszólod a válaszokat?
Egyébként az enyém speciel tényleg elég komoly baj, nem értem, miért kellene örülni neki.
(11.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!