Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, hogyan viselkedik szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan viselkedik szerintetek egy igazi férfi?

Figyelt kérdés

A kérdést egy fideszes politikus aki tegnap azzal a szándékkal ment oda Magyar Péterhez, hogy végre egy "férfival is találkozzon":

[link]

Így viselkedik egy igazi férfi?

Vagy hogyan?

Tényleg erdekelne, hogy a csajoknak mennyire jön be ez a stílus. 😃

ma 08:22
 1/4 A kérdező kommentje:

Pontosabban:

A kérdést egy fideszes politikus ihlette

ma 08:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Belenéztem a videóba és az biztos, hogy ez az Menczer távol áll egy valóban érdemleges férfitől, legalábbis a viselkedésében. (Nem követem nyomon a magyar politikát, így kvázi semmit nem tudok róla.)

Normális férfi nem megy oda provokálni, inkább elvan magában és a viselkedésével mutat példát. Tudod, jó üzletnek nem kell cégér. Nem mászik bele a másik személyes terébe, nem vág a szavába. Ha baja van valakivel, akkor értelmes vitában megbeszélik. (Erre mondjuk a politikusok többsége képtelen.) Nem agresszív, legfeljebb önvédelemből. Magyar Péterrel szemben nem vagyok elfogult (bár külföldről is rá fogok szavazni), de sokkal férfiasabban kezelte a helyzetet, én nőként tuti durvábban visszaszóltam volna.

Se nekem, se a nők 99%-ának nem vonzó ez a tapló, bunkó nagyzolás. Mint egy nagyra nőtt óvodás, aki bátornak és menőnek hiszi magát.

ma 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
17%
Az igazi férfinek meg sem kell szólalnia. Az igazi férfi az csak elfekszik a kanapén a tv előtt,kinyit egy doboz sört,felhúzza az atlétatrikót a mellbimbójáig,hogy kényelmesen meg tudja néha simogatni a szőrös hasát,majd nagy öblös böfögésekkel és elnyújtott,recsegős fingásokkal tudatja környezetével a jelenlétét és megkérdőjelezhetetlen dominanciáját.
ma 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, biztosan nem Menczerről jut eszembe az igazi férfi, ő inkább csak egy méretes tahó, aki büszke a semmire.

Az igazi férfi picit talán mindenkinek más, de általànosságban egy figyelmes, becsületes, megbízható, stabil személyiség, aki nem csak kapni akar, hanem adni is. (Nem pénzt!) Akiben megvan a kölcsönösség, intelligens és jó humorú. Tudod, akivel 1 óra is 1 percnek tűnik, mert annyira jó a társaságában lenni. Odaadó és néha tesz kisebb gesztusokat, amik miatt tudom, hogy fontos vagyok neki. Ja, és a tisztelet is legyen alapja a személyiségènek.

ma 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!