Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha leláttamoz? 22L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha leláttamoz? 22L

Figyelt kérdés
Ráírtam egy pasira akit látásból ismerek. Szépen elkezdtünk beszélgetni, de egy üzenetemnél leláttamozott (tényleg olyan üzit küldtem amire én magam sem tudtam volna mit írni a helyében) Ezek után mit írjak? Vagy mikor? Napokkal később?
ma 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Azt csinalsz,amit akarsz. Ha akarsz,irni irj. Add magad es ha nem tetszik neki,majd kirugod es lesz mas,akinek onmagad tetszik.
ma 20:00
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
Ha van mondanivalód neki, írj, de csak a figyelemhajhàszàs miatt ne...
ma 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:

Mire számítasz tőle reakció gyanánt?

Mire érted, hogy mit csinálj?

ma 20:01
 4/11 A kérdező kommentje:
3. Arra értem hogy írjak e neki, és ha igen mit. Szeretném folytatni a beszélgetést, de ötletem sincs
ma 20:09
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
4. Nem a szoveggel van a baj, ha nem jobb csajok is vannak nalad akik szoba allnak vele.
ma 20:19
 6/11 anonim ***** válasza:
És ez mikor volt? Nem mindenki lóg egész nap a telefonon.
ma 20:38
 7/11 A kérdező kommentje:
6. Pár órája
ma 20:40
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Akkor még adj időt neki. Egy két nap múlva kezdeményezz beszélgetést, de ha utána is elakad a beszélgetés nála, én már nem írnék rá többet.
ma 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Van jobb csaj a kepben.
ma 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Várj, hogy írkon magátol. Ha nem teszi akkor nem kellesz neki
ma 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!