Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy irjak rá neten ha beszéln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy irjak rá neten ha beszélni szeretnék egy lánnyal? Mert ha beírom hogy “szia, van kedved beszélgetni?” Azt simán leláttamozza vagy nemet mond.

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 00:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csak ennyi ötleted van, akkor én is nemet mondanék, bár én pasi vagyok. Ha mindenképpen azt szeretnéd, hogy ne csak egy szó legyen a válasz, akkor törekedj arra, hogy egy kicsit többet írja. Ha tetszik, akkor írd meg neki, hogy szimpatikus neked, tetszik ez vagy az rajta, tetszik ahol lakik vagy amit tanul, ahová jár, stb, és mert te is szeretsz ezt vagy azt csinálni, ide vagy odamenni, ezek szerint közös az érdeklődésetek, stb. Annyi mindenről lehet írni, hogy el sem tudom mondani. Legyél kedves és normális, fejezd ki magad egész mondatokban. A végén említsd meg, hogy esetleg érdemes lenni beszélgetnetek erről vagy arról. Ha erre azt írja, hogy "nem", akkor nem is éri meg tovább menni, akármilyen szép.
2022. júl. 5. 00:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

❌ Figyi, ha konkrétan a legelső lépésnél már fingod sincs - hogy hogyan szólíts meg egy lányt, akkor hogy akarsz vele "KOMMUNIKÁLNI" ? :D

✅ Én azt javaslom, hogy először fejleszd a kommunikáció képességed !

✅ Utána pedig az még hasznodra is válhat; pl.: jobb csajokat is megtudsz "csípni" :)

2022. júl. 5. 02:23
 3/7 anonim ***** válasza:
- De adhatok DISCORDON tanácsot ;)
2022. júl. 5. 02:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sok lány még csak meg se nézi, amit írok. Ennyi erővel tök mindegy mit írsz. Aki akar beszélni az fog. Aki nem akar, annak írhatsz regényt is.
2022. júl. 5. 03:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

4-es nek nincs igaza !

FONTOS , hogy :

- ki írja

- és hogy mit ír

2022. júl. 5. 03:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismered azt a lányt? Akkor valami konkrét témát, kérdést vess fel. Erre mit válaszoljon? Visszaírja, hogy "Van". És akkor? Ha meg nem ismered, hát akkor ezzel nem csináltál kedvet hozzá.
2022. júl. 5. 05:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira a hogyan számít, hanem inkább az hogy ki ír..

Lehet neked akármilyen dumád, ha megnézi a képeid a csaj, nem tetszel neki, úgysem fog válaszolni..

Ha meg bejössz neki, akármilyen sablon dumára is válaszolni fog.

Egyébként meg ők sem valami kreatívak, legtöbb nőtől ugyanennyire futja (vagy csak egy sziát ír) ha ő kezdeményez.

2022. júl. 5. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!