Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha leláttamoz? 22L
Figyelt kérdés
Ráírtam egy pasira akit látásból ismerek. Szépen elkezdtünk beszélgetni, de egy üzenetemnél leláttamozott (tényleg olyan üzit küldtem amire én magam sem tudtam volna mit írni a helyében) Ezek után mit írjak? Vagy mikor? Napokkal később?tegnap 19:57
11/13 anonim válasza:
Nem érdekled. Csak nem merte megmondani, hogy ne írj. Eddig sem lejhetett gördülékeny a beszélgetés, ha tőle kérdezed, miről írj :D
12/13 anonim válasza:
elég kellemetlen helyzet, ha csak nem munkában van és nem csak gyorsan ránézett bár akkor az értesítés fülön is megtudta volna nézni nem kellett volna belelépni és le láttamozni
mit írtál neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!