Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titokban sírt a pasim, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titokban sírt a pasim, miért lehetett?

Figyelt kérdés

Relatíve frissen jöttünk össze. Egyik nap együtt aludtunk, majd reggel ő előbb kelt fel a munkába, én még ágyban voltam.

Lassan simogatta a hátamat, vállamat (én félálomban voltam, nem reagáltam) majd szuszogást, szipogást kezdtem hallani, mint aki sírni akar. Majd éreztem, hogy rámcsöppen valami és legurul (igen, aztán visszanéztem a lepedőn, könnycsepp volt, nem más).

Ezt most mire véljem? Megcsalás biztos nem lehet még. De ennyire elérzékenyült volna miattam? Ilyenekre képes egy pasi?

32L 39F

jan. 19. 20:33
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
+ mire számíthatok?
jan. 19. 20:35
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
Miért nem tőle kérdezed, nekünk kéne ismernünk a pasidat? Szerintem neked.
jan. 19. 20:38
 3/24 anonim ***** válasza:
86%

Tőle kérdezd baszod. Ott sír mellettem valaki, alap, hogy megkérdezem, mi a baj, tudok-e valamit tenni. Te meg idejössz, hogy mi baja.

Erről beszélek: baszni mindenki mer, kommunikálni senki.

jan. 19. 20:41
 4/24 Fragments of Fantasy ***** válasza:
85%
Bármi lehet konkrétan.. ne játszmázz, tőle kellett volna megkérdezni.
jan. 19. 20:42
 5/24 A kérdező kommentje:
Szerintetek meg mertem akkor ott mozdulni? Sírni romantikus filmeken szoktak, nem rajtam...
jan. 19. 20:44
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
nem értem a problémádat, kérdezd meg. HONNAN TUDJUK?
jan. 19. 20:45
 7/24 anonim ***** válasza:
80%

A játszma nem ott kezdődik, hogy nem meri megkérdezni...

Lehet, hogy elérzékenyült, hogy valaki olyan fekszik mellette, aki sokat jelent neki? Mióta nem volt nő az életében?

jan. 19. 20:46
 8/24 anonim ***** válasza:
80%

"Szerintetek meg mertem akkor ott mozdulni?"

Eléggé fogyatékoa vagy, ha ennyitől beszartál.

jan. 19. 20:48
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Ott és akkor meg kellett volna kérdezned, hogy mi a baj, mi történt. Ha ott nem is merted (amit nem értek, hiszen természetes, hogy felkelsz és érdeklődsz felőle), akkor később szóba hozhattad volna a dolgot, hogy levertnek tűnik, valami baj van?

Lehet, hogy elérzékenyült, hogy ott fekszik mellette egy nő, akit szeret, lehet, hogy teljesen más dolog járt a fejében. Nem tudhatjuk, csakis ő tudja.

25/N

jan. 19. 20:50
 10/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagy normális lehet azért bőgött.
jan. 19. 20:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!