Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titokban sírt a pasim, miért lehetett?
Relatíve frissen jöttünk össze. Egyik nap együtt aludtunk, majd reggel ő előbb kelt fel a munkába, én még ágyban voltam.
Lassan simogatta a hátamat, vállamat (én félálomban voltam, nem reagáltam) majd szuszogást, szipogást kezdtem hallani, mint aki sírni akar. Majd éreztem, hogy rámcsöppen valami és legurul (igen, aztán visszanéztem a lepedőn, könnycsepp volt, nem más).
Ezt most mire véljem? Megcsalás biztos nem lehet még. De ennyire elérzékenyült volna miattam? Ilyenekre képes egy pasi?
32L 39F
Tőle kérdezd baszod. Ott sír mellettem valaki, alap, hogy megkérdezem, mi a baj, tudok-e valamit tenni. Te meg idejössz, hogy mi baja.
Erről beszélek: baszni mindenki mer, kommunikálni senki.
A játszma nem ott kezdődik, hogy nem meri megkérdezni...
Lehet, hogy elérzékenyült, hogy valaki olyan fekszik mellette, aki sokat jelent neki? Mióta nem volt nő az életében?
"Szerintetek meg mertem akkor ott mozdulni?"
Eléggé fogyatékoa vagy, ha ennyitől beszartál.
Ott és akkor meg kellett volna kérdezned, hogy mi a baj, mi történt. Ha ott nem is merted (amit nem értek, hiszen természetes, hogy felkelsz és érdeklődsz felőle), akkor később szóba hozhattad volna a dolgot, hogy levertnek tűnik, valami baj van?
Lehet, hogy elérzékenyült, hogy ott fekszik mellette egy nő, akit szeret, lehet, hogy teljesen más dolog járt a fejében. Nem tudhatjuk, csakis ő tudja.
25/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!