Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titokban sírt a pasim, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titokban sírt a pasim, miért lehetett?

Figyelt kérdés

Relatíve frissen jöttünk össze. Egyik nap együtt aludtunk, majd reggel ő előbb kelt fel a munkába, én még ágyban voltam.

Lassan simogatta a hátamat, vállamat (én félálomban voltam, nem reagáltam) majd szuszogást, szipogást kezdtem hallani, mint aki sírni akar. Majd éreztem, hogy rámcsöppen valami és legurul (igen, aztán visszanéztem a lepedőn, könnycsepp volt, nem más).

Ezt most mire véljem? Megcsalás biztos nem lehet még. De ennyire elérzékenyült volna miattam? Ilyenekre képes egy pasi?

32L 39F

jan. 19. 20:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
32 vagy, nem egy tiktokon nevelkedett karanténgyerek. Mi bajod van?
jan. 19. 20:55
 12/24 anonim ***** válasza:
28%
Attól lehet, hogy érzékeny jellem. Nem sírni kell, hanem a problémákat megoldani
jan. 19. 21:08
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezermillió oka lehet. Lehet miattad érzékenyult el, lehet azért, mert ott vagy mellette, de nem tud teged szeretni. Lehet átgondolta az életét és rájött, öngyilkos lesz. Na, nyilván nem, csak leírtam, hogy mi, idegenek NEM TUDHATJUK, miért sírt!!

Borzasztó gyerekes a viselkedésed, és megkockáztatom, nem is feltétlenül azért, mert nem kérdezted meg egyből (bár meg kellett volna), hanem mert tőle nem merted, ezért megkérdezed teljesen idegenektől.

Az emberek mostanában képtelenek felnőni.

jan. 19. 21:23
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
Azért sírt, mert jövőbelátó képessége van és előre tudta, hogy ezt a kérdést ki fogod írni gyakorira, ahol itt mi vadidegenek szétboncoljuk a szerencsétlen flótást
jan. 19. 21:53
 15/24 anonim ***** válasza:
80%
Elment a Tippmix.
jan. 19. 21:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Tudja hogy nem maradsz vele sokaig es mind ez veget fog erni.
jan. 19. 22:00
 17/24 anonim ***** válasza:
68%
Álmodban fingottál és ez rosszul esett neki.
jan. 19. 22:08
 18/24 anonim ***** válasza:
75%
Azért sírt mert nem volt kedve dolgozni menni, ott akart volna aludni veled tovább. Szívesen.
jan. 19. 22:14
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szakítani akar, csak nem tudja hogy mondja meg. :D

Őszintén, honnan tudjuk hogy miért sír? Kérdezd meg tőle. El nem tudom képzelni, hogy sír mellettem a párom és nem kérdezem meg hogy mi baja van...

jan. 19. 22:59
 20/24 anonim ***** válasza:
55%
#17 Csípte a szemét.
jan. 19. 23:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!