Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném valamivel "megleckéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném valamivel "megleckéztetni" . Mivel?

Figyelt kérdés

Holnap reggel találkozom az ex-emmel.

Azért szakítottunk, mert ő többnek gondolta a kapcsolatunkat, mint egy sexkapcsolat, de közben nem volt semmi közös program, nulla, még egy közös fagyira sem akart eljönni velem a 3 év alatt. Fél év könyörgésem után elmentünk a ház aljában található pizzériába ebédelni - egyszer. Ez volt az összes program, amit ki tudtam hozni belőle.

Holnap találkozunk, és azt ígérte lesz program, nem csak szex, elmegyünk ebédelni.

Szeretném valamivel "megleckéztetni" . Mivel?

Nem érdekem, hogy drága helyre menjünk, de mégis fáj, hogy így bánt velem, és most megint így akarja folytatni... hogy oké, holnap ebéd, és akkor 1 év múlva újra lesz egy közös program. Nem feltételen az ebéd nekem a program, de ő azon kívül másra semmire nem vevő. Séta sem (mert felismerhetik, házas)!

2022. okt. 27. 21:53
1 2 3
 21/22 Savlekotő ***** válasza:
Keress szak embert hogy ez után se egy manipulalo akár bántalmazot fogj ki mert pont az ilyen senkije sincs nulla szeretet kapott nőkre mennek, a bántalmazo is meg házas csak lukat keresek típus..
2022. okt. 28. 09:27
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős sztori. Velem is hitette már el pasi, hogy szeret. Közben ott volt a barátnője. Egy pro tippet ha megengedsz: ne tegyél semmit. Vagyis de. Tiltsd le, hagyd békén. Ne érte. Magadért.

Saját példa: - Elmondtam a barátnőjének, nem hitte el még akkor sem mikor screenshotokat küldtem, fényképeket, sőt a kocsija mellett álltam( rendszám minden látszódott) , közös képek. Azt mondta NE BÁNTSAM. Szóval annyiba hagytam, mert eszem ágában sem volt szenvedtetni. Azt hittem majd lesz következménye, és a pasi is szenvedni fog. Francokat.

- Nem szeretett, ellenben hazudta, hogy igen. Az ég világon bármit tettem nem kavarta fel. Le se sz@rt.

- Másfél év múlva meg sem ismert az utcán.

- Rengeteg nőt hülyített mellettem, előttem és utánam is

🤷🏻‍♀️

2022. okt. 28. 20:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!