Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném valamivel "megleckéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném valamivel "megleckéztetni" . Mivel?

Figyelt kérdés

Holnap reggel találkozom az ex-emmel.

Azért szakítottunk, mert ő többnek gondolta a kapcsolatunkat, mint egy sexkapcsolat, de közben nem volt semmi közös program, nulla, még egy közös fagyira sem akart eljönni velem a 3 év alatt. Fél év könyörgésem után elmentünk a ház aljában található pizzériába ebédelni - egyszer. Ez volt az összes program, amit ki tudtam hozni belőle.

Holnap találkozunk, és azt ígérte lesz program, nem csak szex, elmegyünk ebédelni.

Szeretném valamivel "megleckéztetni" . Mivel?

Nem érdekem, hogy drága helyre menjünk, de mégis fáj, hogy így bánt velem, és most megint így akarja folytatni... hogy oké, holnap ebéd, és akkor 1 év múlva újra lesz egy közös program. Nem feltételen az ebéd nekem a program, de ő azon kívül másra semmire nem vevő. Séta sem (mert felismerhetik, házas)!

2022. okt. 27. 21:53
1 2 3
 11/22 Savlekotő ***** válasza:
100%
És utolsó a durva hogy olyan buta a kérdező is hogy azt feltételezi a csávó túl gondolta a szexkapcsit,sose gondolta túl mindig is egy luknak kezelte.
2022. okt. 28. 00:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Házas, aki nem válik, és csodálkozol, hogy nem akar veled közös programot? Anyukám, minek akarna veled közös programot a dugáson kívül, mikor semmi másra nem kellesz neki, mint a dugás? Van bőven közös programja azzal, aki házas. TE akarod megleckéztetni? Ugyan miért? Te voltál az a h.ülye, aki 3 évig ürítőhelyként funkcionált neki és most is az leszel...
2022. okt. 28. 06:15
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Meg akarod leckéztetni? Mondd el a feleségének, hogy három éve kúrogat a férje. Mindjárt lesz szabadideje ennek az aranyembernek!
2022. okt. 28. 06:18
 14/22 A kérdező kommentje:

Kihagytam egy fontos részletet

Azt HAZUDTA, hogy ő többnek gondolja a kapcsolatunkat. Ezért tartottam ki mellette évről évre.

Ezért szeretném megbántani most én is. Hogy kicsit neki is fájjon.

Természetesen azokat, amiket leírtatok én is tudom. Sosem fog elválni, stb. stb. minek tart, mire használ stb. Ezeket tudom, DE végig azt hazudta, sőt nem csak hazudta, hanem erősen manipulált azzal, hogy ő többnek gondolja a kapcsolatunkat, és szeret - szerelmes belém. Tehát szerelmet hazudott.

2022. okt. 28. 07:37
 15/22 A kérdező kommentje:

Amikor megismerkedtünk felismerte, hogy nincsen senkim. A szüleimmel nem tartom a kapcsolatot, más családtagom nincs.

Barátaim nincsenek, hogy miért az egy másik kérdés.

Szeretetet- törődést színészkedett. Erre volt a legnagyobb szükségem, és ezt csak tőle tapasztaltam. Nem akartam elveszíteni ezt, ezért tartottam ki.

2022. okt. 28. 07:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Feleségének mondd el
2022. okt. 28. 08:17
 17/22 anonim ***** válasza:
70%
Azért mert hazudik neked valamit, azt neked nem kötelező évekig elhinned. Saját magadnak csináltad a felesleges szart. Nem a szavaknak kell hinni, hanem a tetteknek buta kislányom. És nincsen semmi amivel fájdalmat tudsz neki okozni. Dugni való pinát bármikor talál helyetted. Most csak azért próbálkozik, mert nincsen kedve egyelőre másik után kajtatni. A feleségének meg be árulhatod, de semmit sem érsz vele. Az is egy olyan lábtörlő mint te, hogy így is vele van. Kizárt, hogy nem sejti mit csinál a kedves férjecskéje. Tudja, csak kell a pénz meg a látszat fenntartása. A feje homokba dugva és ezzel semmit sem lehet kezdeni. Szóval, ne reménykedj semmiben. Ez nem mese, hogy minden jóra forduljon.
2022. okt. 28. 08:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretetet- törődést színészkedett. Erre volt a legnagyobb szükségem, és ezt csak tőle tapasztaltam. Nem akartam elveszíteni ezt, ezért tartottam ki."

Magyarul mindketten megkaptátok a kapcsolattól, amit akartatok, nincs ezen mit szépíteni: neki pár kellemes pásztoróra, neked meg (fals) kötődés. Elhitted a mesét, mert el akartad hinni, és 3 éven (!) keresztül ringattad magad egy tévhitben. Akkor miben is hibázott ő? Kezdetektől tudtad, hogy házas, és nem különélő, válófélben lévő...tudtad, hogy hol a helyed, meg neki is. Megleckéztetni ugyan miért? Ahogy az előző írta, te magadat szívattad meg, de nagyon, miből gondolod, hogy fájdalmat tudsz neki okozni?

2022. okt. 28. 08:43
 19/22 Noren1989 ***** válasza:
Egyszerűen nem mész el a találkára és bannolod.
2022. okt. 28. 08:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt többször is szexkapcsolatom foglalt pasival (én nem vagyok többre, kapcsolatra vágyó), változó, hogy ki mennyire kockáztatós. Viszont sok gyakoris kérdésbe azt „bírom”, hogy a végén van mellékesen megemlítve valami fontos infó. Olvassuk jó ideig, azt gondoljuk, hogy milyen izé pasi, aki egy kapcsolatban nem vevő programokra… Ne leckéztesd meg semmivel, nyilvánvaló, hogy nem akart lebukni, és ha folytatod vele, a jövőben sem fog változni. Egy program, hogy visszaédesgessen, aztán ugyanúgy semmi. Nem szép dolog, hogy hazudott, de aki 3 évig elhiszi, úgy, hogy tettek nincsenek mögötte, az hülye.
2022. okt. 28. 09:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!