Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valóban valahogy a sors,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban valahogy a sors, és sorsszerű?

Figyelt kérdés

Hogy két ember annyira hihetetlen véletlen folytán találkozik, egy annyira nem szokványos szituációban és élethelyzetben, de mégis, ahogy egyre jobban és jobban megismerik egymást kiderül, hogy összeillenek. Megnyugtató érzés, mikor együtt vannak, igazán és könnyen megértik egymás gondolatait, elfogadják egymást, és az érzelmi világuk megegyezik, még ha esetleg valahogy másképp is látják kicsit a világot. Mintha valahogy tényleg találkozniuk kellett volna, mert mindkettőnek erre volt szüksége igazán.

Valóban ennyire különleges lenne ez, a maga formájában?

2022. okt. 2. 18:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
15%
A sorsod meg van írva, hiába futsz előle.
2022. okt. 3. 16:35
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Sors vagy szerencsés véletlen, hát ez nem mindegy?? Az ilyet nem szabad elengedni, hagyni kell igazán kibontakozni, meg kell ragadni egymást, mert biztosan különleges, nem akármikori az életben, hogy ketten így egy hullámhosszon vannak!!
2022. okt. 3. 19:49
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
32- pontosan!!!!
2022. okt. 3. 21:20
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Sorsszerű? Ezt nem tudom.

Különleges? Nagyon is. Ritka, mikor két ember kb ugyanúgy viszonyul érzelmileg a dolgokhoz, és még ritkább, mikor át tudják adni a gondolataikat egymásnak, majdhogynem csorbítatlanul.

2022. okt. 3. 21:29
 35/38 A kérdező kommentje:

Megtörtént.

2022. okt. 6. 14:55
 36/38 anonim ***** válasza:
84%
Mi történt meg? Visszatértél a valóságba? Vajon az a valóság, amit gondolsz?
2022. okt. 6. 15:19
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
El nem engedném soha. Ez nagy dolog.Igen ritka az ember életében.
2022. okt. 23. 14:04
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Akik boldogok nem járnak ide, írta valaki. Hát tévedsz. Én unalomból felnézek néha és elmondanám , hiszek az ilyen talalkozasban, mert én magam is ezt élem és boldog vagyok sok éve.
2022. okt. 23. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!