Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban valahogy a sors, és sorsszerű?
Hogy két ember annyira hihetetlen véletlen folytán találkozik, egy annyira nem szokványos szituációban és élethelyzetben, de mégis, ahogy egyre jobban és jobban megismerik egymást kiderül, hogy összeillenek. Megnyugtató érzés, mikor együtt vannak, igazán és könnyen megértik egymás gondolatait, elfogadják egymást, és az érzelmi világuk megegyezik, még ha esetleg valahogy másképp is látják kicsit a világot. Mintha valahogy tényleg találkozniuk kellett volna, mert mindkettőnek erre volt szüksége igazán.
Valóban ennyire különleges lenne ez, a maga formájában?
Vannak ilyenek, amik igaziak, csak nagyon ritkák. Én inkább borzasztóan szerencsés véletlennek mondanám, nem feltétlenül a Sors kezének, de a lényeg ugyanaz. Tapasztaltam már ilyet, hosszú idő kellett, mire beláttuk, hogy nekünk együtt kell lennünk, és egyáltalán semmi hátsószándék nem volt a dologban.
De lehet, hogy csak anyagi érdek vezérli, vagy csak nagyon meg akar dugni már végre, de ezt mindig az adott illetőnek kell éreznie.
De én azt mondom, hogy van ilyen "sorsszerű" dolog, általában bonyolult lelkű embereknél alakul ki szerintem, mert azok tudják a másikat ilyen szinten értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!