Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valóban valahogy a sors,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban valahogy a sors, és sorsszerű?

Figyelt kérdés

Hogy két ember annyira hihetetlen véletlen folytán találkozik, egy annyira nem szokványos szituációban és élethelyzetben, de mégis, ahogy egyre jobban és jobban megismerik egymást kiderül, hogy összeillenek. Megnyugtató érzés, mikor együtt vannak, igazán és könnyen megértik egymás gondolatait, elfogadják egymást, és az érzelmi világuk megegyezik, még ha esetleg valahogy másképp is látják kicsit a világot. Mintha valahogy tényleg találkozniuk kellett volna, mert mindkettőnek erre volt szüksége igazán.

Valóban ennyire különleges lenne ez, a maga formájában?

2022. okt. 2. 18:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
A körülményeket nem ismerem, de létezik olyan, hogy egy véletlen szituációs találkozás után, a két ember megtalálja egymásban azt, amire vágyik, amitől jól érzik magukat egymással és rájönnek, hogy nekik együtt kell lenniük. Most, hogy ez sors vagy véletlen, ki-ki definiálja magának, ahogy akarja, a tényen nem változtat, hogy az a két ember összeillik. Ha lassan, sok idő után alakul ki, akkor még stabilabb is, és nem csak egy nyálas "szerelemelsőlátásra".
2022. okt. 2. 19:23
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez tényleg így van, ahogy le van írva és ilyen szabad a gondolatok folyása és megértése, amikor beszélgetnek, megvan az őszinteség, a bizalom és a közös világnézet, akkor valóban különleges. Ritka nagyon, pont ezért különleges. Hogy mi lesz belőle, azt senki nem tudhatja persze, de ha szép finoman, idővel alakult ki az egész, akkor eléggé mély lehet, hogy igaz legyen.
2022. okt. 2. 19:32
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszek a sorsban...

Szerintem ez csak két nagyon hasonló ember szerencsés véletlene.

De attól még remek és nemes dolog.

2022. okt. 2. 19:40
 14/38 anonim ***** válasza:
76%

Nem az.

Nekem volt ilyen és mégsem lett belőle semmi. Pedig életünk végéig mesélhettük volna, milyen véletlenszerű volt a megismerkedésünk.

2022. okt. 2. 19:43
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, én hiszek ebben :)
2022. okt. 2. 19:46
 16/38 anonim ***** válasza:
91%

Mindegy hogy minek nevezzük, az is lehet hogy ez csak egy elméleti kérdés a kérdezőtől.

Én próbálom az ilyeneket mindig racionálisan nézni, de ha a leírás tényleg stimmel, akkor ez igenis egy gyümölcsöző és mély párkapcsolat, vagy annak alapja lehet.

2022. okt. 2. 19:57
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
én se hiszem hogy sors, és bár én is hasonlóan látom jelenleg, szerintem még te is az elején vagy nagyon (ahogy én is), azért látjuk jelenleg így, hosszú távon derül ki az igazság szerintem :)
2022. okt. 2. 20:16
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne agyald túl, csak örülj neki és értékeld, hogy így történt😊
2022. okt. 2. 20:18
 19/38 anonim ***** válasza:
50%

Mindenki ezt gondolja az elején. Aztán kiderül hogy ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. 😉

Mert most csak azt veszed észre amiben egyeztek, amiben meg nem azt figyelmen kívül hagyod, mert ragaszkodsz az elképzelésedhetsz, meg belelátsz olyat is a nagy ködbe ami nincs ott. A többi cinikus válasz sem véletlen.

2022. okt. 2. 20:39
 20/38 anonim ***** válasza:
62%
#9 megszolalt a hang a godorbol :D te legalabb olyan luzer vagy mint akiket szidsz. En csak kivancsisagbol vagyok itt, bar teny hogy ha megtalaltam volna az igazit nem tengodnek itt mert itt szinte csak negativitas van … De amig varok az igazira, addig itt lebzselek, ha tudok segitek embereknek, ha nem akkor meg csak olvasgatok .
2022. okt. 2. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!