Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban valahogy a sors, és sorsszerű?
Hogy két ember annyira hihetetlen véletlen folytán találkozik, egy annyira nem szokványos szituációban és élethelyzetben, de mégis, ahogy egyre jobban és jobban megismerik egymást kiderül, hogy összeillenek. Megnyugtató érzés, mikor együtt vannak, igazán és könnyen megértik egymás gondolatait, elfogadják egymást, és az érzelmi világuk megegyezik, még ha esetleg valahogy másképp is látják kicsit a világot. Mintha valahogy tényleg találkozniuk kellett volna, mert mindkettőnek erre volt szüksége igazán.
Valóban ennyire különleges lenne ez, a maga formájában?
Én nem hiszek a sorsban...
Szerintem ez csak két nagyon hasonló ember szerencsés véletlene.
De attól még remek és nemes dolog.
Nem az.
Nekem volt ilyen és mégsem lett belőle semmi. Pedig életünk végéig mesélhettük volna, milyen véletlenszerű volt a megismerkedésünk.
Mindegy hogy minek nevezzük, az is lehet hogy ez csak egy elméleti kérdés a kérdezőtől.
Én próbálom az ilyeneket mindig racionálisan nézni, de ha a leírás tényleg stimmel, akkor ez igenis egy gyümölcsöző és mély párkapcsolat, vagy annak alapja lehet.
Mindenki ezt gondolja az elején. Aztán kiderül hogy ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. 😉
Mert most csak azt veszed észre amiben egyeztek, amiben meg nem azt figyelmen kívül hagyod, mert ragaszkodsz az elképzelésedhetsz, meg belelátsz olyat is a nagy ködbe ami nincs ott. A többi cinikus válasz sem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!