Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez lehet sorsszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez lehet sorsszerű dolog, vagy csak képzelődök? F

Figyelt kérdés

Röviden: Van a munkahelyemen egy kolléganőm, akivel évek óta vagyunk kollégák, és sosem kezdeményeztem nála, sosem flörtöltem vele, pedig kicsit mindig itt volt a figyelmem szegletében. Az évek alatt volt már csajom nem egy, volt a munkahelyről is barátnőm, de nála sosem próbálkoztam. Igazi lány a szomszédból típus, akiben nincs semmi feltűnő, nem kirívó szépség, de számomra szép és cuki. Általában mikor látom, vidám. A haja szőkés-barna, ennek kapcsán beszéltem vele egyetlen egyszer az évek alatt. Mert régen fenékig ért neki, és aztán hirtelen vállig, és ahogy ezt megpillantottam, akkor meglepetésemben megszólítottam, és váltottunk pár szót. Facebookon ismerősök vagyunk, bejelöltem, visszaigazolt, de sosem beszéltünk ott sem. Csak ismerős arcok vagyunk a munkahelyen.

Na és a lényeg, a sorsszerűség. Tök sokszor megcsap egy ilyen fura érzés, hogy ő lesz a feleségem. :D Tudom, viccesen hangzik, lehet cska beképzelem. De úgy képzeljétek el, hogy volt, hogy volt barátnőm (jelenleg egyedülálló vagyok), és nagyon szerelmes voltam az akkori barátnőmbe, és még akkor is megcsapott ez a sugallat, mikor láttam, hogy ő lesz a feleségem. És mérges voltam magamra, hogy francért jut ilyen az eszembe, mikor oda meg vissza vagyok a szerelmemért. Persze az a szerelem mára sehol sincs. Gondoljátok ez lehet ilyen sors, amit megérzek, vagy csak hülye képzelgés?

2021. ápr. 28. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Hát hasonló cipőben járunk. Én lány vagyok és van egy kollégám, akit először megláttam, rögtön azt éreztem, hogy ő lesz a férjem. Pedig nem egy kimondott férfiszépség a srác (mondjuk elég jó férfias kisugárzása van), és katasztrófálisan cinikus ráadásul. Nem tudom, vannak ilyen fura vonzalmak.
2021. ápr. 28. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
Ez a nem szépség, de szép nekem felfoghatatlan.
2021. ápr. 28. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Ha bejön a csaj, miért nem lépsz?
2021. ápr. 28. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt ilyen érzésem kb. 20 éve még a gimiben. Volt egy magas, barna, csendes fiú. Mindig elkapott ez az érzés mikor megláttam a folyosón vagy az udvaron, hogy ő lesz a férjem. Nekem volt kapcsolatom akkor.

Aztán elballagtunk és nem tudtam róla semmit évekig. Nem volt még facebook.

11 éve a férjem!😂

2021. ápr. 28. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 akkor hogy találtatok egymásra?
2021. ápr. 28. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

4es vagyok.

Egyszer véletlenül összefutottunk az egyetem előtt, ahová jártam.

Csak pár szót váltottunk, mert sietett, de láttam rajta, hogy örült nekem.

Aztán kézbe vettem a dolgot. Megszereztem a mobilszámát és hetekig smseztünk.

2021. ápr. 29. 00:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nahát, mintha a saját történetemet olvastam volna, csak itt én vagyok a nő :D 3 évig voltunk kollégák, de nem egy épületben dolgoztunk, ritkán találkoztunk, de akkor nagyon szimpatikus volt, és bennem is jött ez a megfoghatatlan érzés, hogy én, aki amúgy sosem vágytam házasságra gyerekre, nekem ő lesz a férjem... nos, valóban így lett, már házasok vagyunk, és nagyon boldogok :)
2021. ápr. 29. 10:40
 8/8 A kérdező kommentje:
De furcsa... :) Úgy tűnik vannak megmagyarázhatatlan dolgok. Ha valaha ő a feleségem, itt lesz ez a kérdés bizonyítékként, hogy megéreztem.
2021. ápr. 29. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!