Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mikor évek után úgy érzed teljesen elengedsz valakit, akkor jön és a feje tetejére állít megint mindent pillanatok alatt?
Mert nem engedted el teljesen, ha elengedted volna, semmit nem állítana a feje tetejére.
Az év volt szerelmem is felvette velem a kapcsolatot évekkel később, beszélünk néha pár szót barátilag neten, de már semmilyen érzelmet nem ébreszt bennem.
Meg az is benne lehet hogy sok a megválaszolatlan "miért" és "miért ne" kérdés is.
Inkább az lehet hogy meg akar leckéztetni vmi miatt a sors. Túlságosan érzelmi alapon működő ember vagyok, erre ment rá a házasságom is, hogy eszem helyett érzéseimre hallgattam.
Arra taníthat a sors talán ezzel, hogy mindig inkább ésszel éljem az életem. Aki érez az bántani is könnyű. Nem kell érezni, gépként kell létezni, akkor nem tud ki/mi bántani. Tisza egyszerű a képlet. Kár hogy csak a képlet az és nem a megvalósítása.
Ha csak ésszel élsz, elfojtod magadban azt ami igazán emberi!
Nem szabad!
Vénségedre megbánod, de akkor már késő!
"Aki érez az bántani is könnyű. Nem kell érezni, gépként kell létezni, akkor nem tud ki/mi bántani. Tisza egyszerű a képlet."
Na, akkor magyarázd csak el nekem, mint egy dedósnak, hogy miért is gép az, aki nem kakilja, meg pisili össze magát az exe után?
Az exem után én sem.
Ő egy olyan aki évek óta nem kicsit megmozgat, de nincs közöttünk semmi. Legalábbis történés.
7-es
Tudom hogy így van csak attól tartok hogy egy újabb pofon árán fogom tudni elengedni csak. Abból meg kaptam az elmúlt években nem is keveset. Remélem azért nem rossz élményként marad majd bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!