Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mikor évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mikor évek után úgy érzed teljesen elengedsz valakit, akkor jön és a feje tetejére állít megint mindent pillanatok alatt?

Figyelt kérdés

2015. dec. 10. 13:40
1 2
 11/15 Titusztitusz ***** válasza:
Kérdező...Amennyiben sehogyse megy ez az "elengedés" akkor szerintem ne is eröltesd, meg ne is "lázadj" ellene...Inkább nézz úgy az illető férfire hogy:ENNWEK AZ EMBERNEK SZEREPE,ÉS DOLGA VAN AZ ÉLETEMBEN, és éppen ezért felesleges, és értelmetlen dolog AZON RÁGÓDNI hogy "MIATTA" ment tönkre a házasságom"...Próbáld meg inkább elfogadni a szitut, és alkalmazkodni az új helyzethez...Ez a legbölcsebb dolog szerintem, amit tehetel...
2015. dec. 10. 18:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem miatta ment tönkre, abszolút semmi köze nem volt a szétmenésünkhöz.
2015. dec. 10. 23:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyébként igazad van, próbálom ezt tenni. Jó lenne csak 5 percre a jövőbe látni, kiváncsi lennék hogy "belőle" milyen tanulság lesz.
2015. dec. 11. 00:37
 14/15 Titusztitusz ***** válasza:
Kérdező...Amennyire én ismerem a nőket, azok alapján azt mondanám, hogy az utolsó hsz-eid alapján kicsit álltatod magad...Az, hogy "nem miatta mentünk szét", valszeg csak féligazság lehet...Sőt, valszeg nem igaz a dolog, csak hogy ezt belásd, ahhoz EGÉSZ MÉLYEN kéne hogy a lelked mélyére nézzél...Én így kívülröl így látom a dolgot...Tudod, a nőknek van egy érdekes, és számomra mindig megfejthetetlenül érthetetlen tulajdonsága, amit úgy szoktak nevezni, hogy az illető hölgy "hirtelen megbolondul"...Példának okáért láttam már rengeteg olyan nőcit, aki elvolt évekig, ne adj isten évtizedekig nyugodt életben a férjével, aztán egyszercsak MEGLÁTOTT AZ UTCÁN,VAGY BÁRHOL MÁSHOL egy hímnemüt, akit addig sohase látott, aztán egy PILLANAT ALATT elvesztette a "józan eszét", és olyanná vált, mint egy fanatikus "drogfüggő"...Csak ebben az esetben a "drog" az a hirtelen felbukkant férfi volt...Ismerem már jól ezt a jelenséget, bár szerencsére az én feleségem még nem járt így...(Csak akkor, amikor először megpillantott engem, de akkor még hajadon volt ugye, úgyhogy az ilyen eset egyáltalán nem problémás...)Remélem nemis fog...Viszont ismerek néhány ürgét, akinek így járt a felesége mint te...Szóval attol tartok, hogy az álltalad említett illetőnek azért mégiscsak volt szerepe abban, hogy elhidegültél a férjedtöl...De ez NEM AZ Ő HIBÁJA, és még csak nemis a tied...Mondom:A SORS AKARATA az ilyen eset, ígyse-úgyse lehetett volna megúszni, ha egyszer EZ VOLT MEGÍRVA...Próbálj meg megbékélni a gondolattal, mert szerintem még mindig nem sikerült azért a dolog....
2015. dec. 11. 08:49
 15/15 A kérdező kommentje:

Igen, láttam már én is ilyet, nálunk sajnos - vagy nem - más helyzet, más okok voltak.

(Írtam üzenetet.)

2015. dec. 11. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!