Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kinézet vagy a gondolkodás?
Nehéz kérdés, főleg hogy a vonzalom mindig több tényezős. De előbb tudom megszeretni azt, aki külsőre nem tetszik először, de megfog a viselkedése. Később a külseje is vonzóvá válik számomra.
27N vagyok
#1-el értek egyet.
Csak ez vagy csak az nem elég. Vagy mindkettő stimmel vagy nem kell.
soha nem lesz felhőtlen és boldog az a kapcsolat ahol az egyiket el kell nyomni.
Aki az első öt percben nem tetszik, az tizenöt év alatt sem fog. Régi igazság,de így van!
Az 5-ös válasz pedig nagyon szépen hangzik,igazán megfontolandó - egy a bibi, hogy tíz nőből kilenc nem így gondolkodik főleg pedig nem így tesz.
"Aki az első öt percben nem tetszik, az tizenöt év alatt sem fog. Régi igazság,de így van!"
Nekem nincs így. Haverilag már azelőtt is ismertem a feleségemet, hogy összejöttünk volna, és magam sem tudom, miért, de akkoriban nem igazán tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!