Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtatok látszik, hogy melegek vagytok? F/meleg
Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 11:42
1/13 anonim válasza:
Nem, a legtöbben el sem hiszik, hogy az vagyok.
2/13 anonim válasza:
Nem. Bár nehezen ítélem meg önmagam, de mások szerint nem látszik.
3/13 Kisumi válasza:
Rajtam sem látszik, még a legközelebbi barátaim is azt hiszik, hogy csak viccelek.
4/13 anonim válasza:
Külsőre nem, inkább a személyiségemen. Szeretem a nyálas popzenét, a romantikus filmeket meg a kiskutyás videókat ès elég feminista is vagyok. De a mozdulataimon jàrásomon, beszèdemen nem látszik.
5/13 anonim válasza:
Rajtam sem látszik, amennyire én meg tudom ítélni.
6/13 anonim válasza:
A személyiségemen iszonyatosan látszik, de mégis csak 2 ember volt eddig, akik nagyon gyanakodtak, a többiek nem nagyon akarják elhinni amikor elmondom nekik (ált.).
7/13 anonim válasza:
19 éves nagy darabb, mély hangú, konditermet szerető, izmos, szakállas fiú vagyok. 180 cm 90 kg. Igaz nem vagyok meleg, csak biszex, de külsőre 100% hogy nem tudnád megmondi rólam.
8/13 anonim válasza:
Csak én nem értem a kérdést? Most azt kérdezed, hogy beleillek-e a meleg sztereotípiába? Mert akkor a válasz nem. Ha más a kérdés, akkor mi? *confused face* 19/f
9/13 anonim válasza:
Külsőre egyáltalán. Belsőre oda kell figyeljek. Ha tetszik nagyon egy pasi, akkor általában látja rajtam, ezt nem tudom titkolni, bár ritkán van ilyen. Csak egy kicsit vagyok lányos. Külsőre senki nem mondaná ezt, a lányoknak is szoktam tetszeni, szóval tényleg senki nem mondaná szerintem.
10/13 anonim válasza:
Rajtam picit látszik vékony vagyok alacsony csendes és szeretem a bő pulcsikat bújos vagyok ragaszkodo és nem szeretek egyedül menni sehová általába mindig valakinek a sarkába vagyok
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!