Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek látszik rajtatok hogy melegek vagytok?
Én passzív vagyok, és nem néznek egyből melegnek. Pedig szűk farmert hordok, szeretem a hosszított pulcsit és pólót. Szedem a szemöldököm, stb.
Inkább a viselkedés az, amiről könnyebben meg lehet állapítani általában. :)
20/f
Rajtam nem, de egy haveromon pl nagyon. Úgy ül, úgy rakja a kezeit, úgy jár mint egy lány. Egy dolog hogy elegánsan öltözik, vagy NAGYON ad magára, de a mozdulatai, stílusa is abszolút nőiességet sugallnak.
Már én is gondoltam arra, hogy úgy néz ki sokszor, mint aki arra vár csak hogy valaki megkúrja őt. Ennyire nem ismerem őt, de szerintem ő sem használja a saját farkát szex közben. Csak egy vak ember nem gondolná róla azt hogy meleg (és tényleg az ugye)
Én rólam nem látszik, csak elhíresztelték, és ezért tudják, hogy meleg vagyok, de bisex vagyok, mindkettő érdekel. Gyengéim a szőke/kékszemű/szemüveges.
Skacok az igaz, hogy lányos meleg fiúk többségében - A K T Í V A K ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!