Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek látszik rajtatok hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek látszik rajtatok hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
Pl az mért van hogy a full passzivok akik szinte nem is használják a péniszüket szexre max masztira azokon látni hogy b*zik pl ott a Gagastar Milán az is milyen undoritó olyan mint egy lány,de pl az aktivok vagy a unisokon nem annyira látni hogy melegek heteronak néznek ki ez miért van?Ti rajtatok látni hogy melegek vagytok ?Vagy teljesen normálisan néztek ki mint egy hetero?vagy ha rátok néznek akkor egyből látni hogy valami nem stimel kőb*zinak néztek ki?

2016. okt. 26. 10:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
egy nő csak azt élvezi ha szophat és dugják? versenyezzetek már, hogy ki hord össze több fszságot
2016. okt. 28. 00:59
 22/27 anonim ***** válasza:
82%
pl még mit élvez szted?
2016. okt. 28. 09:16
 23/27 anonim ***** válasza:
85%

14: ez a metrosexualitás, szeretik keverni sokan a két jelenséget. már hogyne festené egy heteró fiú is a haját ugyanúgy? pont ismerek is nem egyet.

20: nos íme akkor itt vagyok lelki társad:-) szándékosan kerülöm is a melegeket, mert nem csak nem vagyok olyan, de elviselni se nagyon tudom őket meleg létemre. mondjuk az előnye ennek, hogy nem kevés heteró fiú megütközött már a dolgon, és szintén nem kevésnek csak megmozgatta a fantáziáját, hogy "jééé komolyan meleg? az nem lehet ...", és egész más velük nyíltan poénkodni a témáról. Melegek társaságában nagyon rövid időn belül behülyülök, nem igazán van közös témánk se. Hát ez a nagy helyzet, hívtak már engem homofób melegnek is, de továbbra is maradnék a heteró fiúknál.

2016. okt. 28. 09:25
 24/27 anonim ***** válasza:
95%
Látszik, de nem zavar, sőt, néha még direkt rájátszok:D
2016. okt. 30. 23:58
 25/27 anonim ***** válasza:
94%
Nem látszik :D furcsa mod kiis akadnának, hogyha kiderülne, hogy az vagyok :D meg valahogy sose ment ez a tegyük keresztbe a lábat meg ilyenek :D ugy kényelmetlen a lábam között xdd szoval nem nagyon megy a b* _is viselkedés :D max annyi, hogy a pulcsim ujját néha szorongatom a végén, vagy nem dugom ki rajta a kezem :D de az utobbi ugye semmit nem jelent ettől még :D szoval nagyon nehéz lenne rám bármit is mondani :D ha a viselkedésemet néznék akkor nagyon udvarias és kedves vagyok :D de emiatt csak annyi, hogy senki sem utál, eszükbe se jut, hogy melegvagyok :D főleg, hogy van, hogy lányoknak is mondok hülyeségeket xd amik tiszta heterosak, poénbol, bár ezt ugye csak én tudhatom, hogy nem gondoltam komolyan, néha kimondottan joérzés a normálisnál heterosabban viselkedni xd amikor női mellekről mesélek az ismerőseimnek, hogy "phuu azok a csodás gömbölű dombocskák meg ilyenek" xD azok meg tipikus pasi modjára bologatnak meg nyáladzanak xd te jo ég, szoval nem nem látszik :D
2016. nov. 2. 00:41
 26/27 anonim ***** válasza:
79%
Rajtam egyesek szerint nem látszik, mások szerint viszont látszik. Aranyos, szőrtelen arcom van és passzív vagyok. :) Amúgy a hangomon, a viselkedésemen stb. nem lehet észrevenni. 21F
2016. nov. 7. 17:12
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

hát ez az írás így ahogy van, fullosan meleg

2016. nov. 7. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!