Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek látszik rajtatok hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek látszik rajtatok hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
Pl az mért van hogy a full passzivok akik szinte nem is használják a péniszüket szexre max masztira azokon látni hogy b*zik pl ott a Gagastar Milán az is milyen undoritó olyan mint egy lány,de pl az aktivok vagy a unisokon nem annyira látni hogy melegek heteronak néznek ki ez miért van?Ti rajtatok látni hogy melegek vagytok ?Vagy teljesen normálisan néztek ki mint egy hetero?vagy ha rátok néznek akkor egyből látni hogy valami nem stimel kőb*zinak néztek ki?

2016. okt. 26. 10:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen rajtam látszik.

De lexarom.

2016. okt. 26. 18:28
 12/27 anonim ***** válasza:
79%

Ez nem értem:szinte nem is használják a péniszüket szexre max masztira azokon látni hogy b*zik.

Nem pisáltok, vagy mi?

2016. okt. 27. 03:16
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

én pl sose tagadtam, aztán sose hitte el senki, amíg valahogy konkrétabban nem szembesült vele.

na jó ez a passzív meg uni ez ugye tudod, mekkora baromság? :) ez egész egyszerűen nem így működik

2016. okt. 27. 08:24
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy fiú festi a haját, az már eleve gyanús. Egy hetero nem festi a haját. És a meleg fiúk kedvesebbek, mint az átlag fiúk, olyan nőies vonásaik vannak ilyen téren is.

A meleg lányokat nemigen ismerem fel, de általában férfiasabbak, nem nőiesen öltözködnek. Nekem az az undorítóbb.

2016. okt. 27. 09:58
 15/27 anonim ***** válasza:
25%
jav.: ill. ez az undorítóbb.
2016. okt. 27. 09:58
 16/27 anonim ***** válasza:
82%
Rajtam sem látszik.
2016. okt. 27. 10:35
 17/27 anonim ***** válasza:
85%

"hogy a full passzivok akik szinte nem is használják a péniszüket szexre max masztira azokon látni hogy b*zik"

Tegyük fel egy hetero buddhista szerzetes lesz, és évekig nem dug puncit.

Akkor azon azt látják, hogy b#zi, mert régen farkalt meg nőt, s csak marcsizott?

Ez komoly?

2016. okt. 27. 12:23
 18/27 anonim ***** válasza:
3%

12 és 17

Nem tudom ti szándékosan értetlenkedtek-e. (Gondolom igen)

Sok meleg férfi van, aki dugáskor nem használja a farkát egyáltalán és lányként viselkedik. Szopja a másikat és dugatja a seggét, de még fel sem áll neki és még csak ki sem veri magának, csak azt élvezi ha szophat és ha dugják őt (mint egy nő).

2016. okt. 27. 13:06
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam 12,17 is.

Nem szándékosan értetlenkedtem. Heteroszexuális vagyok, és nem tudtam mire gondol a kérdező.

2016. okt. 27. 18:05
 20/27 anonim ***** válasza:
82%
Rajtam nem látszik, full heterósan viselkedem, beszélek, és mozgok, amikor előadtam akkor el sem hitte senki. xd De ilyen nincs mégegy, mint én, ez a baj, mert ilyet szeretnék, és a heteró fiúkkal annyira el lehet beszélgetni úgy szeretem.. :P
2016. okt. 27. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!