Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek látszik rajtatok hogy melegek vagytok?
Igen rajtam látszik.
De lexarom.
Ez nem értem:szinte nem is használják a péniszüket szexre max masztira azokon látni hogy b*zik.
Nem pisáltok, vagy mi?
én pl sose tagadtam, aztán sose hitte el senki, amíg valahogy konkrétabban nem szembesült vele.
na jó ez a passzív meg uni ez ugye tudod, mekkora baromság? :) ez egész egyszerűen nem így működik
Ha egy fiú festi a haját, az már eleve gyanús. Egy hetero nem festi a haját. És a meleg fiúk kedvesebbek, mint az átlag fiúk, olyan nőies vonásaik vannak ilyen téren is.
A meleg lányokat nemigen ismerem fel, de általában férfiasabbak, nem nőiesen öltözködnek. Nekem az az undorítóbb.
"hogy a full passzivok akik szinte nem is használják a péniszüket szexre max masztira azokon látni hogy b*zik"
Tegyük fel egy hetero buddhista szerzetes lesz, és évekig nem dug puncit.
Akkor azon azt látják, hogy b#zi, mert régen farkalt meg nőt, s csak marcsizott?
Ez komoly?
12 és 17
Nem tudom ti szándékosan értetlenkedtek-e. (Gondolom igen)
Sok meleg férfi van, aki dugáskor nem használja a farkát egyáltalán és lányként viselkedik. Szopja a másikat és dugatja a seggét, de még fel sem áll neki és még csak ki sem veri magának, csak azt élvezi ha szophat és ha dugják őt (mint egy nő).
Én voltam 12,17 is.
Nem szándékosan értetlenkedtem. Heteroszexuális vagyok, és nem tudtam mire gondol a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!