FIUK! Azt mondjátok jobban szeretitek a husisabb lányokat. Mire gondoltok ilyenkor?
Nem mondunk ilyet. En peldaul egyaltalan nem szeretem a husisabb (koverebb) lanyokat.
Legyen magas, vekony, sportos. A haj taszit.
Én már régen voltam fiú, de a husisabb lányokon akkor mi husisabb lányokat értettünk. Nagy a fejlődés, ma minden más, mint az én koromban.
De azért a csajok szerintem ma is ugyanabból a szerkezetből állnak, mint akkor.
A hús az izomszövet. Husisabb lány az, aki nem csont és bőr, de nem is elhízott.
Aki nem elől deszka, hátul léc, hanem nőies formákkal rendelkezik. Vagyis azért van mit fogni rajta és nem a csontjait fogdossa az ember. Ami nem jelent egyet azzal, hogy kövér. Csak ott kerekedik, ahol kell.:)
És bocsi, de nem pasiként válaszoltam, de én nőként erre gondoltam mindig.:)
Én is kb. azt gondolom amit a 4. Elvileg nem vagyok leszbikus, de sokan állítják, hogy a nőknél belefér. :-)
Szóval én megszoktam nézni a nő társaimat, és nem tudnék ráizgulni egy szikár sportos nőre. Ha ilyen alkathoz vágyom, ahhoz ott vannak a férfiak. Sokkal vonzóbb, ha ott kerek ahol kell, de tényleg hájas ne legyen, és ne lógjon mindenhol. A husi nálam is azt jelenti, hogy legyen melle, feneke, és egy kevés kis kerek pocak, ne legyen kövér, de ne álljanak ki a csontok minden ízületnél és a medencecsontnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!