Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt mi okból teszi egy férfi? Egyszerűen nem
értem.
Figyelt kérdés
Adott egy férfi, nagyon jóban vagytok, számomra azt a jelet adta, hogy vonzódik hozzám. Én nem bírtam tovább elmondtam neki, hogy nekem nagyon sokat jelent érzelmileg és maradjon tőlem távol, ha nem kölcsönös. Hát a távol maradni eleinte nem nagyon ment neki, de eltelt végül 4 hónap, nem beszéltünk, csak köszönés szintjéig. Most a semmiből hirtelen megint beszélgetni próbál, érdeklődik. Miért nem hagy békén? Miért nem hagyja, hogy elfelejtsem végre?
Talán ha elmondanád volt -e csók, simogatás, flört, szex, máris tudnánk mennyire gondolja komolyan. De ez már költői kérdés lenne.
2022. aug. 31. 17:36
32/47 anonim válasza:
Hahó. Ugyaz ez van nálam is. Ha gondolod,gyere pm. 27N
2022. aug. 31. 23:24
33/47 anonim válasza:
Ez valami mánia lett hogy a munkahelyen mindenki szerelmes lesz? De most komolyan, én sokmindent megértek, de állandóan hallom, hogy a kollégám tetszik, ez nyomul, ezt k*rta meg. Mi a f*sz van az emberekkel. Tényleg pont az kell, vagy csak a terpen nincs jobb azért tetszik. Tényleg házas emberként önigazolást meg ego legyezgetést kell véghezvinne? Annyi jellemtelen gyenge sz*r alakot nevelt ki ez a világ, hogy elmondani nem tudom. Amúg Te mit akarsz egy házas embertől, szerinted hány százalékuk adja fel a puha kis otthonát csak azért hogy egy bizonytalan ingatag dologba belemenjen? Kevés. Behálóz, kihasznál, eldob. Kaland? Nem, ez kaland lesz következményekkel. Elnézést ha nyersnek tűnök de ez a valóság, nem egy szerelmes regény.
2022. szept. 5. 17:54
34/47 A kérdező kommentje:
Nem keveredtem kalandba és nem is fogok. Ha elolvastad volna az írásom elejét, látnád, hogy én kértem meg, maradjon tőlem távol.
Nem fogok egy csaladapát előszeretni, de attól még engedje már meg a világ hogy a lelkem fájdalmát legalább itt kiírjam és veszelgethessek róla.
Már nem is haragudj, de attól még ember vagyok, vannak érzéseim. 7 napból általában 6-ot dolgozom, hát szerintem akkor miért alakult ott ki vonzalom/ érzelem?
2022. szept. 5. 18:43
35/47 anonim válasza:
Azért mert k*urva nagyok lettek az igények. Minden kell, mindenféle helyzetben. Miért alakul ki? Mert hagyod és gyenge vagy, az egódat meg legyezgeti ha valaki körbeudvarol. Ez nem szerelem, hanem modern kori igény. Lehet rá se néznél ha egy buliba lennél, sőt szóba se állnál vele. De nagyon izgalmas és új inger ott ilyenekbe belemenni. Nézd meg mi lett a vége, itt írod ki a banatod pedig máshol is lehetnél.
2022. szept. 5. 18:48
36/47 A kérdező kommentje:
Azért már ne is haragudj, te lehet magadból indulsz ki, de bennem érzések vannak. Ne te mondd már meg nekem, hogy mit érzek. Talán kicsit jobban tisztában vagyok vele, mint te.
Másik dolog. Igények....ehet másoknak a segge alá toltak dolgokat, nekem ennyit kell dolgoznom hogy qva nehezen jussak előre, mert nincs segitsegem, de ehhez semmi közöd. Volt egy kérdés, ha nem tetszik, miért nem mész tovább? Ennyi.
2022. szept. 5. 19:14
37/47 anonim válasza:
Hát fáj az igazság. Eleve belelovalltad magad egy házassagba lévő férfivel, érted? Megertem hogy elhessegedted, de mégis teret engedtél ennek. Csakhogy a következményekkel nem számolsz.
2022. szept. 5. 20:08
38/47 anonim válasza:
"Annyi jellemtelen gyenge sz*r alakot nevelt ki ez a világ, hogy elmondani nem tudom."
Annyira jó volt ezt olvasni! Adjad neki! Mást nem érdemelnek!
2022. szept. 5. 20:26
39/47 anonim válasza:
#37 Pontosan!
2022. szept. 5. 20:28
40/47 anonim válasza:
"Azért mert k*urva nagyok lettek az igények. Minden kell, mindenféle helyzetben."
"Mert hagyod és gyenge vagy, az egódat meg legyezgeti ha valaki körbeudvarol."
"Nézd meg mi lett a vége, itt írod ki a bánatod pedig máshol is lehetnél."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!