Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt mi okból teszi egy férfi? Egyszerűen nem értem.
Azt gondolhatja, ennyi idő alatt már túlléptél a dolgon és talán újra kész vagy barátkozni. Godnolom emberileg kedvel, csak nem vonzódik hozzád.
Ebben az esetben nem ő az, akinek távol kéne magát tartania, hanem neked kellene vagy nem válaszolnod a megkeresésekre, vagy letiltanod. Egyedül a te felelősséged ezt kezelni, mert te vagy érzelmileg érintett.
Ezt nem igazán értem. Honnan tudod, hogy jóban vagy vele, ha nem is beszélgettek?
Nekem úgy tűnik, hogy túlgondolod a férfi szándékait, mert csak beszélgetni szeretne. Ne tudd meg, hogy mennyi emberre jön rá a random pofázhatnék.
Sosem értettem azokat az embereket, akik a saját problémájukra másoktól várják a megoldást... miért nem próbálsz fejlődni, hogy ne legyél gyenge? Miért neki kellene felelősséget vállalnia valaki másnak az érzéseiért? Ez a te dolgod, mindenki csak saját magáért felelős.
Ahogy fentebb is írták, lehet, hogy azt hiszi, azért 4 hónap elég volt elfelejteni valakit, aki a távolmaradásával igen erősen kifejezte az irányodba, hogy nem érdekled. Lehet azt hiszi, mivel egyszer már mertél szólni neki, ha zavarja a barátkozása, akkor újra megteszed.
Nagyon hosszú a sztori, én a nem beszélünk időszak elottrol beszéltem. Nagyon is kedveljük egymást.
Aztán tiszteletben tartotta, nem jött oda, nem keresett. Most viszont újra próbál beszélgetni. Ő nem az a kategória, aki nagy dumás és ezért nyomja nekem a dumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!