Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt mi okból teszi egy férfi? Egyszerűen nem értem.
Na ezt nem értem.
Két okból.
1. Ha szexre vágyna velem, hülyére tudott volna venni, amikor elmondtam, hogy fontos nekem , simán be tudott volna etetni. Azt mondta nekem, én csak egy kolléga vagyok és amúgy is én kértem a távolságot.
2. Ha nem akar tőlem semmit miért lennék pótlék ?
#14:
A férfiak hódításra, udvarlásra születtek. Akkor érzi igazán férfinak magát ha hódíthat. Ez jól esik az egójának, főleg ha tudja hogy ez benned érzéseket vált ki.
A másik meg az, hogy nem mindenki azért kacsingat ki a házasságából mert csak szexet akar. Sok férfi van aki csak lelkizni akar, nem feltétlenül csak a szex hiányzik neki. Az intimitás, az hogy van valakivel közös téma, mindig meghallgatják, rajonganak érte, egyszerűen csak odafigyelnek rá, már ez is okot adhat neki arra, hogy utánad mászkáljon.
A másik meg az, hogy sok kapcsolat szövődik munkahelyen az egész napos összezártság miatt. De aki jobban belegondol az nem kezd ki a kollégájával, mert ha bármilyen összeveszés vagy balhé van, az rányomná a bélyegét a mindennapi munkavégzésre is. Aztán meg az egyiknek lehetne új munkahelyet keresni....
De lelkizni mindig jó leszel, mert ezt valószínű otthon nem kapja meg. Vagy csak fényezi az egóját, hogy tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!