Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt mi okból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt mi okból teszi egy férfi? Egyszerűen nem értem.

Figyelt kérdés
Adott egy férfi, nagyon jóban vagytok, számomra azt a jelet adta, hogy vonzódik hozzám. Én nem bírtam tovább elmondtam neki, hogy nekem nagyon sokat jelent érzelmileg és maradjon tőlem távol, ha nem kölcsönös. Hát a távol maradni eleinte nem nagyon ment neki, de eltelt végül 4 hónap, nem beszéltünk, csak köszönés szintjéig. Most a semmiből hirtelen megint beszélgetni próbál, érdeklődik. Miért nem hagy békén? Miért nem hagyja, hogy elfelejtsem végre?
2022. aug. 31. 14:38
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Házas.
2022. aug. 31. 14:58
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
A d.gás mindig a nőn mulik csak. A pasik programja csak annyi hogy haladni elore.
2022. aug. 31. 14:58
 13/47 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem úgy gondolja, hogy ha eleget ostromol akkor beadod a derekadat. Főleg mert tudja hogy vannak érzelmeid iránta. Látja rajtad, hogy meg tud ingatni az elhatározásodban. Ezért próbálkozik. Meg biztos sz*r a házassága, kell neki egy pótlék aki segít, hogy jobban érezze magát.
2022. aug. 31. 15:07
 14/47 A kérdező kommentje:

Na ezt nem értem.

Két okból.

1. Ha szexre vágyna velem, hülyére tudott volna venni, amikor elmondtam, hogy fontos nekem , simán be tudott volna etetni. Azt mondta nekem, én csak egy kolléga vagyok és amúgy is én kértem a távolságot.

2. Ha nem akar tőlem semmit miért lennék pótlék ?

2022. aug. 31. 15:32
 15/47 anonim ***** válasza:
83%
Mit nem értesz azon, hogy kedvel, barátkozna veled? Ennyi az egész, mit kelle ezen még kombinálni? 4 hónap alatt rég túlléphettél rajta, nem tetted, akkor mondd meg neki újra, hogy hagyjon békén és kész!
2022. aug. 31. 15:37
 16/47 A kérdező kommentje:
Mit nem értek? Azt, hogy miért haverkodsz ezek után a másik nemmel? Szivatásból?
2022. aug. 31. 15:38
 17/47 anonim ***** válasza:
83%
Magadtól vagy ennyire sötét, vagy valaki segít benne? Nem szívatni akar, hanem haverkodni. Kedveli a társaságod, ennyi. Azt hiszi, hogy már nem fáj neked, mert más hatszor túllépett volna rajta ennyi idő alatt. Nettó álértetlenkedés amit művelsz.
2022. aug. 31. 15:41
 18/47 anonim ***** válasza:
80%
Arra nem gondoltal, hogy eldobod a kislanyos ened, es megprobalod felnott modjara elintezni a dolgot egyszer es mindenkorra? Milyen mentalis degeneracio akadalyoz meg abban, hogy uralkodni tudjal magadon es leepitsd magadrol azt, akivel nem akarsz szorosabb kapcsolatot apolni? Tenyleg kivancsi vagyok, milyen mentalis deficit kell hozza.
2022. aug. 31. 15:46
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

#14:

A férfiak hódításra, udvarlásra születtek. Akkor érzi igazán férfinak magát ha hódíthat. Ez jól esik az egójának, főleg ha tudja hogy ez benned érzéseket vált ki.

A másik meg az, hogy nem mindenki azért kacsingat ki a házasságából mert csak szexet akar. Sok férfi van aki csak lelkizni akar, nem feltétlenül csak a szex hiányzik neki. Az intimitás, az hogy van valakivel közös téma, mindig meghallgatják, rajonganak érte, egyszerűen csak odafigyelnek rá, már ez is okot adhat neki arra, hogy utánad mászkáljon.

A másik meg az, hogy sok kapcsolat szövődik munkahelyen az egész napos összezártság miatt. De aki jobban belegondol az nem kezd ki a kollégájával, mert ha bármilyen összeveszés vagy balhé van, az rányomná a bélyegét a mindennapi munkavégzésre is. Aztán meg az egyiknek lehetne új munkahelyet keresni....

De lelkizni mindig jó leszel, mert ezt valószínű otthon nem kapja meg. Vagy csak fényezi az egóját, hogy tetszik neked.

2022. aug. 31. 15:46
 20/47 A kérdező kommentje:
18- látom, soha nem voltál még igazán szerelmes. Nem hergeld magad, ha nem tetszik a válaszom, lépj másik kérdésbe. Nem nehéz.
2022. aug. 31. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!