Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki van még úgy, hogy nagyon várjahogy Ő írjon?
Figyelt kérdés
Hogy régóta csak reménykedsz, hogy fog írni, mikor csippan a
telefon beledobban a szíved és izgulva nézed meg, hogy ki írt? És nem ő. Gondolkozom, hogy írjak-e én neki. Ez miért van? Hogyan kell feldolgozni ezt lelkileg? Ez 21. századi betegség? Normális ez? Kérlek a tapasztalat mellé nemet és életkort is írj! Köszönöm.
Kérdező, szerintem haggyad. Ez olyan, mintha magához kötne érzelmileg, de zsarol azzal hogy nem keres, így nem annyira tudsz továbblépni, mert reménykedsz hogy hátha keres, csak így napról napra rosszabb leszel. Döntsd el magadban, hogy mostantól ha keres, ha nem, nem érdekel, nem foglalkozol vele, továbblépsz. És ez is segíteni fog, hamarabb el tudd felejteni. Eleinte nagyon szívás, én is éltem át érzelmileg csalódást, az egyik leg utálatosabb érzés a világon. De tartsd magad annyira, hogy veled nem lehet ezt megtenni, nem vagy te háló, ahova bármikor belepottyanhat az illető. Mostmár eljött az ideje, hogy bezár a bazár. Ha keres, meg mondhatod hogy vártál rá, de számodra ennyi volt. Nem akarsz tönkremenni érzelmileg. Ha hamarabb keresett volna, más lett volna. És miután ezt elmondtad neki, lehet hogy belátja, hogy mindennek van követekezménye.
2022. aug. 20. 21:54
22/27 anonim válasza:
És már kezdd is el az ismerkedést mással, hátha könnyebb elfelejteni
2022. aug. 20. 22:01
23/27 anonim válasza:
Szóval. Ugyanilyen helyzetben vagyok. Ugyanennyi idős nő 😄. Egy azért két randi után halálosan beleszeretni valakibe elég meredek, pedig nekem is hatalmas mélyrepülés ez most. 6 hete már, hogy megy ez a "játék", legrosszabb, hogy engem néha keresett, utóbb már csak én és mindig kenyérre kenhető, mezes-mazas kedves stílusban ígérte, hogy persze jövő héten talizunk. Ami sose jött el😅 Hát amit szenvedtem lelkileg nem lehet elmondani, elzárkóztam napokra másoktól, este hétkor már ágyban voltam "aludtam", jó kis inszomniát építettem fel, most négy hete alig alszom. Elég! Bármit is tettem, senki nem gyötörhet meg következmények nélkül, ezért eldöntöttem ezt én nem hagyom szó nélkül. Emlékezni fog rám az tuti 😄
2022. aug. 20. 23:48
24/27 FoxtrotLidérc válasza:
Nem ismerem a kontextust, de azt hiszem és vallom: Legjobb az egyenes út. Keresd, és elválik, hogy mi lesz. Ha a dolog végkimenetele negatív, legalább tudod mihez tartani magad.
2022. aug. 21. 02:57
25/27 anonim válasza:
Azt mondta, hogy "majd kereslek"?
Akkor sosem fog.
Bocsánat, hogy rossz hírt hoztam.
2023. jún. 26. 13:01
26/27 anonim válasza:
25 vagyok, most látom, hogy régi a kérdés.
Mi történt azóta?
2023. jún. 26. 13:02
27/27 A kérdező kommentje:
Sok minden történt azóta… kiderült, hogy 43 évesen is szűz. Feljött hozzám szexelni, de nem merte betenni. Aztán megkért, hogy orálisan elégítsem ki. Megtörtént. Hazament. Ez februárban volt. Soha többet nem akart velem szóba állni. Írtam neki, de elolvasásra sem méltatta. Aztán múlt héten irt… hogy most le szeretne velem feküdni.
Nem tudom mit tegyek. Kívánom is őt, és tiszta szívemből szeretem. Tudom, hogy nem érdemel meg… stb. De akkor is szeretem. És azt sem akarom, hogy szűz maradjon. Szóval most itt tartunk. Éppen Horvátországban nyaral, elvileg jövőhéten hazajön, utána találkozunk. Nem tudom mi lesz. Izgulok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!