Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki van még úgy, hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki van még úgy, hogy nagyon várjahogy Ő írjon?

Figyelt kérdés

Hogy régóta csak reménykedsz, hogy fog írni, mikor csippan a

telefon beledobban a szíved és izgulva nézed meg, hogy ki írt? És nem ő. Gondolkozom, hogy írjak-e én neki. Ez miért van? Hogyan kell feldolgozni ezt lelkileg? Ez 21. századi betegség? Normális ez? Kérlek a tapasztalat mellé nemet és életkort is írj! Köszönöm.

2022. aug. 20. 20:22
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Én sajnos belebetegedtem ebbe. Eljutottam odáig, hogy nincs is értelme az életemnek. Ő hivott 2 randira, azt mondta majd jelentkezik. Azóta semmi. 😢😢😭Nem bírom már. Dolgozni sem bírok már. Szerintem soha nem leszek ezen túl.

Köszönöm a válaszokat.❤️😢🥺

2022. aug. 20. 20:41
 12/27 anonim ***** válasza:
58%
Azért ez nem normális. Minek ennyire komolyan venni valakit, akit nem érdekelsz?
2022. aug. 20. 20:49
 13/27 anonim ***** válasza:
29%
ilyenkor lesitek a facebook-oldalát is, h. mit posztol??
2022. aug. 20. 20:53
 14/27 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos szerintem végtelenül egyszerű a helyzet, egy klasszikust idézve: nem kellesz (kellünk) eléggé. De ezt elfogadni... Nekem sem megy jobban, én enni nem tudok rendesen. Sosem voltam jó húsban, lassan már nincs hová fogyni.

Idő. Idő, idő, idő... Nekünk, akik nehezebben lépünk túl az ilyesmin, ez nyilván nem heteket jelent. Voltam már így néhányszor, az én vonzalmam, érdeklődésem általában viszonzatlan, szóval tapasztalat.

2022. aug. 20. 20:55
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
Nekem számtalanszor volt már ilyen élményem, akár itt is. Tök jól elbeszélgettünk, a másik fél is érdeklődő volt, az is megesett nem egyszer, hogy hosszú leveleket írtunk egymásnak. Aztán egyik pillanatról a másikra megváltozott valami, és eltűntek, szó nélkül. Olyan is volt, akivel átmentünk volna másik felületre beszélgetni, és ekkor váltak köddé (jelzem, pl. a Facebookomon sincs semmi ijesztő, bűnös dolog, és szerintem én sem vagyok világi ronda faszi, bár menő és jóképű gyerek sem). Olyan is volt, akivel eljutottunk a Messengerig, még a találkozás is szóba került, de ő mindig hárított, aztán nem írt többé; a másik illető lapított, aztán kiderült, hogy közben alakulóban volt egy kapcsolata, csak hát ezt is megírhatta volna, ha már jeleit adtam a közeledési szándékomnak, aztán végül elintézte azzal, hogy "sajnálom". Számomra is az volt a legrosszabb, hogy hülyének néztek, miért nem lehet legalább megírni azt, hogy ne várjak rájuk? Még csak a szemembe sem kell néznie senkinek, és tisztességesebb lett volna, nagyon hülye érzés, amikor várod valakinek a válaszát, de rá kell jönnöd, hogy még ahhoz is gyáva és gerinctelen, hogy legalább írásban közölje, ne számíts rá. Persze olyan is akadt, aki egyszerűen nem jött el a 2. randira, én meg ott vártam rá, hívtam, de nem vette fel, vártam, hogy ír Messengeren vagy e-mailben, de semmi, aztán kiderült, hogy nem is akart eljönni...
2022. aug. 20. 20:56
 16/27 anonim ***** válasza:
90%

jelen

de valószinüleg eszébe se jutok sajnos

majd az idő megoldja.

26f

2022. aug. 20. 21:05
 17/27 anonim ***** válasza:
90%
Várom, de reménytelen. (F40)
2022. aug. 20. 21:11
 18/27 anonim ***** válasza:
94%

Én már gimiben kinőttem ebből a "várokból". Ha valakitől akarok valamit, akkor ráírok vagy keresem. Ha negatív a válasz vagy nem reagál, akkor onnantól felőlem fel is fordulhat.

Minden jobb, mint a bizonytalanság.

34F

2022. aug. 20. 21:12
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
Én is várom, hogy ő írjon, de valószínűleg nem fog. Már nem szeret. :(
2022. aug. 20. 21:39
 20/27 anonim ***** válasza:
74%
Ó, persze. Tudom, hogy nem fog írni soha. De azért a legjobb barátnőmet le szoktam cseszni, hogy "megint csak te vagy."😂
2022. aug. 20. 21:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!