Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki van még úgy, hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki van még úgy, hogy nagyon várjahogy Ő írjon?

Figyelt kérdés

Hogy régóta csak reménykedsz, hogy fog írni, mikor csippan a

telefon beledobban a szíved és izgulva nézed meg, hogy ki írt? És nem ő. Gondolkozom, hogy írjak-e én neki. Ez miért van? Hogyan kell feldolgozni ezt lelkileg? Ez 21. századi betegség? Normális ez? Kérlek a tapasztalat mellé nemet és életkort is írj! Köszönöm.

2022. aug. 20. 20:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%
Én is így vagyok vele, de kétlem hogy valaha fog még írni. Szánalmas vagyok. 😂 33F
2022. aug. 20. 20:23
 2/27 anonim ***** válasza:
94%
Ez valami hülye játszma, vagy pedig arról van szó, hogy olyan szekér után futsz, amelyik nem akar felvenni, kérdező?
2022. aug. 20. 20:24
 3/27 anonim ***** válasza:
94%

Én már nem várom. Letiltott 😢

34N

2022. aug. 20. 20:25
 4/27 anonim ***** válasza:
89%
3 folyt. Mondjuk volt már ilyen, de most már nem fog feloldani.
2022. aug. 20. 20:27
 5/27 Lazy Lover ***** válasza:
87%
Jelen de úgy se fog írni
2022. aug. 20. 20:29
 6/27 anonim ***** válasza:
85%
Neeeem, én az Ó írását várom.
2022. aug. 20. 20:32
 7/27 anonim ***** válasza:
88%
Én is ezt várom, de nekem sem fog írni. Próbálom elterelni a figyelmem egyelőre inkább kevesebb, mint több sikerrel, és várom, hogy az idő elhalványítsa az egészet. Jó sok idő fog kelleni, attól tartok... :( 31N
2022. aug. 20. 20:35
 8/27 anonim ***** válasza:
93%

Mióta megkaptam az első levelemet tőle, hogy szavazhatok a választásokon egyszerűen alig várom, hogy újra írjon. Szerintem Ő nem gondol rám úgy, mint ahogy ÉN Ő rá.

23F

2022. aug. 20. 20:35
 9/27 anonim ***** válasza:
92%
Volt ilyen, jaj, de rossz volt. Másra se bírtam gondolni egész nap. Szerencsétlen helyzet volt, lassan hagyott alább, aztán megértettem a szívemmel, agyammal is, hogy eszébe sem jutok. Sok idő, mire elterelődött a figyelmem.
2022. aug. 20. 20:37
 10/27 A kérdező kommentje:

Én is így vagyok, 36 évesen, nőként. Elvileg fog keresni, azt ígérte. Gyakorlatban már egy hete várom. Nem tudom, hogy ez miért van. Egyre jobban érdekel ez a dolog. A ghostingolás is.

Kedves #1. nem vagy szánalmas. Fájó dolog a reménykedés, a bizonytalanság, a kétely, fáj az önértékelesnek. Főleg ha az okát sem tudjuk, hogy vajon miért nem ír. Vagy hogy vajon fog? Mikor? Meddig várjak? Kicsit megalázó is. Mi ennek az oka szerintetek? Nektek mi a tapasztalatotok?

2022. aug. 20. 20:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!