Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek ennek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek ennek, mi húzódhat meg a háttérben?

Figyelt kérdés
Kérlek soroljatok fel néhány jó és célzatos okot arra,hogyha valaki nem válaszol az üzenetekre Facebookon. "Mi áll a háttérben?" Szóval van egy nagyon jó, aranyos, kedves és bájos lány ismerősöm és eddig jól megvoltunk,úgy érzem ennél sokkal több alakult ki kettőnk között, mint egy egyszerű barátság és ez a részéről is érezhető volt. Bár eddig még nem találkoztunk élőben, de már sok minden mást csináltunk együtt, mint beszélgettünk, chateltünk, leveleztünk, audio és videochaten beszéltünk, fényképeket, ajándékokat küldtünk egymásnak postán, stb... Soha nem sértettem meg semmivel. Viszont az utóbbi időben, kb (2 hete) csak azt látom, hogy néha elolvassa a leveleimet de nem válaszol rá. Erre szeretném kérni a segítségeteket ha lehetséges, hogy milyen okai lehetnek ennek a háttérben. Köszi!:)

2022. aug. 14. 16:40
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Egyáltalán kerülhet valaki olyan gondba, hogy csak korlátozva tudja használni manapság bárhonnan a világon a telefonját,vagy a laptopját? Miért nem küld üzenetet a barátnője,vagy az anyja,apja,vagy bárkinek a okostelefonjáról, vagy egy internetkávézóból,hogy legalább ne aggódjam mint egy őrült.Egyszerűen ez nem megy a fejembe. Elhatározta hogy új életet kezd és az összes eddigi barátjával és ismerősével megszakítja a kapcsolatot?? Már komolyan csak erre tudok gondolni.:(
2022. aug. 14. 17:53
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, az ilyen agonizálástól, meg teljesen ostoba viselkedéstől (esze megáll a normális embernek az olvastán), mint másokkal küldetsz neki levelet, még meg is utál, ha eddig nem tette meg.

Az eddigiekből az jön le, hogy képes vagy még az ottani rendőrségnél is feljelenteni. Ne tedd. Lépj tovább.

2022. aug. 14. 17:59
 33/43 A kérdező kommentje:
Hagyjuk ezt hogy nem tettem lépéseket a kapcsolatunkban. Dehogy nem! Ez alap minden kapcsolatban, hogy kölcsönösen szeretjük, tiszteljük és megajándékozzuk egymást. Pénzt is küldtem neki, amennyit csak szabadott. Nyakláncot, szíves párnát, cipőt, gyönyörű saru szandált, a saját pulóveremet, édességeket, egyéb, minden ami tőlem telik és ebből az optimál bért sem elérő fizetésből megadtam neki mindent. Egyszerűen ezért érthetetlen minden, hogy egyik pillanatról a másikra ezt teszi velem, bújócskázik,vagy mi a fenének lehetne ezt már mondani, fogalmam sincs miért csinálja velem ezt. Nem érdemeltem ezt ki. Az összes utolsó írásaimat végignéztem, nem e sértettem meg valamivel, de semmivel sem még véletlenül sem. Virtuális szívekkel és puszikkal köszöntünk el egymástól, ugyanúgy minden éjjel ahogy amúgy is szoktunk írásban. Semmi extra. Ezért vagyok kibukva,hogy mi történhetett:(
2022. aug. 14. 18:01
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Te látszik, hogy nem vagy 100-as, ha Dél-Afrikába egy idegennek pénzt, ajándékokat küldesz egy embernek, akivel nyilván sosem fogsz találkozni.

Sajnálom, legyél megfontoltabb a továbbiakban! Pszichiáter nem ártana.

2022. aug. 14. 18:05
 35/43 A kérdező kommentje:
Szerinted az miért ostoba viselkedés, hogy bevontam másokat is hogy kiderítsem mi történhetett vele? Basszus a munkáját sem végzi el,nemcsak velem nem beszélget.Ez viszont nem közös ügy szerinted? Ha valaki nem megy be napokig a munkahelyére az már nemcsak a főnököknek tűnik fel, hanem a munkatársainak is nem? Irodai munkába pedig pláne,főleg egy olyan cégnél,cégcsoportoknál,ahol mindenki munkája számít is függünk egymástól,mint a pókháló minden része. Persze kerestetni nem fogom, ez max a cég dolga lesz.Ha lesz.Nem olyan forrón eszik a kását azért "nálunk",hogy kerestetni fognak embereket.De leszarni sem fogják,mert most a részlegünk egy része is miatta áll.Szerintem most már elég világos a kép,hogy itt nem arról lehet szó,hogy megunt engem és hanyagol,hanem valami teljesen másról.
2022. aug. 14. 18:07
 36/43 A kérdező kommentje:
Hé 34/35 te jól vagy?? Inkább neked kellene pszichiáter. Egy eddig jól működő kapcsolatban nem mindegy hogy ki kinek ad pénzt és hová küldi? Miért te nem adsz pénzt senkinek, munkatárs, feleség, barát, barátnő, főleg ha szeretteitek, kedvelitek egymást?
2022. aug. 14. 18:10
 37/43 A kérdező kommentje:
Ő is már küldött nekem pénzt és ajándékokat is onnan. Ez bassz@ meg nem egy egyoldalú kapcsolat, plátói dísztér a nagy szerelmes srác ingatag ballépései, fogjátok már fel (Már aki, elnézést) még jó hogy kölcsönösen támogatjuk egymást.
2022. aug. 14. 18:12
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy semmi. Karakterek miatt görcsölsz.
2022. aug. 14. 18:17
 39/43 anonim ***** válasza:

"Ez bassz@ meg nem egy egyoldalú kapcsolat, plátói dísztér a nagy szerelmes srác ingatag ballépései,"

Ez a duma tetszik jó fej vagy amúgy szerintem.

Nem lehet hogy besokalt és elege van mindenkiből.

Ha szeret majd ír neked ha nem veled van a baj,

ha pedig mindenkire berágott akkor meg dobbantani

fog a munkahelyéről és akkor már senki sem lesz nála

a képben.TE sem!! Valami nagy gáz történt ez biztosra veheted

ha még veled sem áll szóba.Azt hiszi lehet hogy beköpöd őt,

inkább senkivel sem beszél. Szerintem inkább munkahelyi probléma

lehet emögött egyenlőre mint te, de benned sem bízik meg annyira

mert a saját életéről,megélhetéséről van most szó és ez mindennél

fontosabb most neki.Várj még pár napot,vagy hetet és akkor újra kezdj

el nyomulni rá 2x-es,vagy 3x-os erővel, minden követ megmozgatva.

Előbb utóbb durranni fog valami és akkor rájössz hogy mi történhetett.

2022. aug. 14. 18:21
 40/43 A kérdező kommentje:
* Ez egy semmi. Karakterek miatt görcsölsz. Ha ha most nagyot nevettem.Neked valóban senki,mert nem a te barátnőd és nem te dolgozol vele együtt.Ezt inkább el sem olvastam,meg sem hallottam.Viszont a 39/39, ez idáig a legjobb. Akkor várok,hiszen mi mást is tehetnék.Bár tudom a címét, de ki fog adni nekem legalább 1500 dollárt kölcsön,hogy egy rakat rózsával a kezemben odaguruljak hozzá.A két állásomból nem engedhetem meg magamnak,hogy oda menjek hozzá lakni,vagy vele együtt élni,akkor miről beszélünk? Az hogy csóró vagyok ehhez az egész ügyhöz az is lelomboz.Talán örülök,ha egyszer Párizsban majd összefuthatunk télen,mert erről már beszéltünk,de ez is olyan kiadás, hogy rémálom.Nyilván nem kell bemutatni senkinek a mai utazási árakat,nem utazási iroda,vagy a nagy közösben élvezhető turisztikai lehetőségek nélkül.Alig vágom a franciát, sőt egyáltalán nem, ő legalább jól vágja. Angolul dumálunk, francia meg google-val,de ez most tök lényegtelen ebben a kérdésben.Borzasztó nagy a távolság.Ráadásul mind a hajózás,mind a repülés önmagában véve is méregdrága mostanában.Egy alap bevásárlást a spárban,vagy tescoban itt nálunk Magyarban nem lehet kihozni 10 rongy alatt.Aki képben van és hasonló életkörülmények között él mint én, annak ezt nem kell bemutatni.1500 dollár is lófax ahhoz,hogy ott akár 3-4 napot normálisan együtt tölthessünk.Az együtt élésről hol beszélhetnénk ennyi pénzből.Szóval van itt sajnos probléma bőven.Ahhoz hogy ez megvalósulhasson, ahhoz mindkettőnknek nagyon komoly melóra lenne szüksége és pozícióra,az meg álom. Őrülök,hogy van melóm és ki tudja meddig ebben szétcseszett világban és ezzel biztos nem egyedül vagyok.:(
2022. aug. 14. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!