Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek ennek, mi húzódhat meg a háttérben?
Figyelt kérdés
Kérlek soroljatok fel néhány jó és célzatos okot arra,hogyha valaki nem válaszol az üzenetekre Facebookon. "Mi áll a háttérben?" Szóval van egy nagyon jó, aranyos, kedves és bájos lány ismerősöm és eddig jól megvoltunk,úgy érzem ennél sokkal több alakult ki kettőnk között, mint egy egyszerű barátság és ez a részéről is érezhető volt. Bár eddig még nem találkoztunk élőben, de már sok minden mást csináltunk együtt, mint beszélgettünk, chateltünk, leveleztünk, audio és videochaten beszéltünk, fényképeket, ajándékokat küldtünk egymásnak postán, stb... Soha nem sértettem meg semmivel. Viszont az utóbbi időben, kb (2 hete) csak azt látom, hogy néha elolvassa a leveleimet de nem válaszol rá. Erre szeretném kérni a segítségeteket ha lehetséges, hogy milyen okai lehetnek ennek a háttérben. Köszi!:)2022. aug. 14. 16:40
21/43 A kérdező kommentje:
Ha már itt tartunk a FB elvesztette az eredeti célját, üzletpolitikája és közösségi irányelvei pedig már bőven nem a demokratikus elveket szolgálják. Lassan az Észak-Koreai diktatúrával lesz egyenlő. Se zenét hallgatni nem lehet, se zenét közvetíteni, a csoportos zenehallgatást és videóklip nézegetést is megszüntették. Persze mindig a qurva szerzői jogokra hivatkozva. De ez már mindenki tudja és nagyon unalmas téma. A világ legnagyobb vállalata képtelen arra,hogy lenyelje a békát és önként dalolva támogassa a művészek munkáit, az már rájuk vall szégyen. Számtalan közösségi oldal van még ahol szarnak a szerzői jogokra és lehet bármit csinálni. Na a FB az már koránt sem az az oldal, ahol lehet bármit csinálni. Egy kib@szott sulykoló, a felhasználók érdekein átgázoló és azt semmibe vevő, diktatórikus rendszerben működik már évek óta. Meta ide, meta oda, hiába változtatták meg a rendszer nevét, azzal semmi előrelépést nem tettek az emberek felé. Gyakorlatilag egy ócska zárt börtön, ahol azt csinálhatsz amit ők engednek meg és nem azt, ami a közösség érdekét szolgálná. Na erről ennyit gyerekek!
2022. aug. 14. 17:22
22/43 anonim válasza:
21. Nem kötelező FB-ozni! Én sem teszem.
23/43 A kérdező kommentje:
A FB-ot ismerkedésre már valóban nem érdemes használni, de kapcsolattartásra azért még működik. Egyenlőre, amíg egyszer tényleg fizetőssé nem teszik,mert már ez is nem 1x felröppent akár valós, akár álhírként. Ez már teljesen mindegy. A FB szar lett, nagyon szar és aki ezt nem ismeri be és nem ért velem ebben egyet,annak még az eredeti kérdésem kiírásához sem muszáj hozzászólni szerintem,mert az, vagy azok az emberek valami nagyon álomvilágban és rózsaszín ködben élnek,akiknek manapság minden jó és minden megfelel és biztos a másik ember a hülye és az érthetetlen és maradi, jelen esetben én, a kérdés kiírója a fafej.
2022. aug. 14. 17:29
24/43 anonim válasza:
Velem ilyen netes barátságnál akkor szakították meg a kapcsolatot, amikor a másiknak lett komoly kapcsolata. Volt aki szólt, s volt aki nem.
25/43 A kérdező kommentje:
Nos várom a további ötleteket tőletek. Nem lehet hogy elrabolták, tudom ez már nagyon abszurd dolog amit írok,de csak időnként használhatja a mobilját, hogy írjon a szüleinek, vagy bármi. Továbbá nem lehet valami telekommunikációs probléma, hogy nincs rendesen internetes előfizetése és nem tud üzenetet írni nekem. Inkább ilyenre gondolok, mert valahogy nagyon nem áll össze a kép. A lányok, nők általában ha már nem szeretnének valakivel kapcsolatot teremteni, legyen az bárhol a világon, fogják és laza mozdulattal letiltják az illetőt. Erről pedig a mi esetünkben szó sincs. Nem tudom de azért félek, mert valami rosszat sejtek, mert soha ilyen még nem fordult velünk elő az elmúlt két évben egyszer sem.:(
2022. aug. 14. 17:34
26/43 A kérdező kommentje:
Most arra várok, hogy megkerestem az egyik ismerősét, hogy az mit fog írni és mit tud róla. Sőt mivel egy online cégnél dolgozunk szóltam az egyik munkatársamnak is hogy írjon neki. Eddig még egyikőjüknek sem válaszolt. Ezért drámázok itt és elnézését kérek mindenkitől,akit ez felháborít,vagy azért mert ki vagyok borulva és írok itt mint egy eszement hülye. :(
2022. aug. 14. 17:37
27/43 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mindkettőnknek van fő és mellékállása a saját hazájában, ez persze nem baj, főleg nem manapság.A probléma az,hogy napok óta nem végzi a munkáját online sem,ezt pedig az amerikai főnökcsaj írta le nekem órákkal ezelőtt.Tehát be sem jelentkezett a céges felületre.
2022. aug. 14. 17:40
28/43 anonim válasza:
Akkor itt lehetséges,hogy valami egész másról van szó.
Az is lehet hogy előled,de az is lehet hogy a cég elől bujkál,
vagy valamelyik munkatársaddal összetűzésbe keveredett a FászBookon.
Sajnos manapság bármi megtörténhet.
Nem lesz egyszerű kideríteni,de talán azoknak akiknek írtál
ha nem közös problémáról van szó,előbb-utóbb válaszolni fog.
29/43 A kérdező kommentje:
Remélem, de akkor is furcsa hogy csak olvas de nem válaszol. Legalább küldene egy lájk jelet,vagy szívet,vagy írná meg e-mailben mi a baj.Úgy érzem itt valami komoly problémáról lehet szó.
2022. aug. 14. 17:49
30/43 anonim válasza:
Ameddig valakivel nem jött össze, kellett, akivel kiventillálhatja magát, te meg nem léptél, hogy esetleg lehetne élő tali is, vagy legalábbis eddig nem írtad, hogy tettél-e bármit, hogy komolyabbra forduljon. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!