Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A filippino nők tényleg ennyivel közvetlenebbek a magyar csajoknal, vagy van valami a háttérben?
Leszedtem egy appot, ahol ázsiai nőkkel ismerkedhetek, először azt hittem hogy Magyarországon élő Ázsiai nőkkel, de kiderült hogy ázsiában élőkkel, úgyhogy a kapcsolatról igy már le is mondtam, de elkezdtem beszélgetni a hölgyekkel, akiknek nagyrésze Ázsiai és azt vettem észre sokkal közvetlenebbek a magyar lányoknál.
A "Szia, hogy vagy?" kérdést egyenes sértésnek veszik, a filippinokat viszont nem zavarta a "Hey, what's up?". És beszélgetésben is nagyon gördülékeny volt minden, volt aki kérés nélkül küldte magáról a képeket. Van aki ma szerelmet vallott nekem, ami szerintem túlzás ugy hogy nem találkoztunk és voltak akik még írtak is nekem.
Sokan mondják hogy jóképű vagyok, a magyar lányok nagyrésze mégsem vesz észre, akik igen azokkal sem lehet normálisan kommunikálni, igaz lenne hogy a filippinok ennyivel közvetlenebbek, vagy csak f@szra éhező ladyboyokról van szó, akiknek jó az álcája?
a kérdésre: chatbotokkal "beszélgettél", vagy vmi hasonló dologgal. remélem hasonló lelkesedéssel fogod nekik a pénzt is küldözgetni a nemlétező gyerekük gyógykezelésére, meg a vízumukra, ami sosem fog elkészülni.
(még léteznek emberek akik ezt beveszik?)
Az tény, hogy az ázsiai nők egy része igencsak dekoratív, de közülük ritka az, aki szépsége ellenére ismerkedős appokra szorul párkeresés céljából... :,D
Az általad említett "nők" bátorsága/nyitottsága meg szerintem inkább abból fakad, hogy simán azt feltételezik rólad, hogy úgy sem fogsz odamenni hozzájuk. (Emiatt nekik nincs vesztenivalójuk.)
Itthon talán részben ennek a feltételezésnek az ellentettje is az oka annak, hogy kevésbé nyitottak a csajok (tisztelet a kivételnek). Chat közben, ha minden jónak tűnik, simán felmerülhet az a kérdés, hogy: Na és mikor legyen az első tali? (Ilyenkor szokott a bátorság és a lelkesedés is alábbhagyni a feltételezett rizikófaktorok miatt, ami jelentősen rá tudja nyomni bélyegét a további társalgásra is.)
Egyébként ha fizeted az útját és utána feleségül veszed hogy legyen papírja, biztosítod a lakhelyét, adsz neki enni-inni akkor simán közvetlen lesz valami szegény országból származó csaj.
A filippínóknál vannak még rosszabb helyzetűek, ők akár holnap is jönnek, ha ronda vagy akkor is, csak jöhessenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!