Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a háttérben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a háttérben?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, akinek korábban tetszettem, viszont most már teljesen közömbös velem. Ilyenkor az lehet, hogy már nem is tetszem neki, vagy mi lehet az oka?

Mielőtt valaki azzal jönne, hogy nem adtam jeleket azt megnyugtatom, hogy tudta, hogy tetszik ő is nekem.

2022. ápr. 6. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megváltoztak az érzései, tapasztalat. Miért nem léptél te?
2022. ápr. 6. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Vagy jött másik nő a képbe.
2022. ápr. 6. 20:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Mindig is volt másik nő, ezért nem léptem soha.
2022. ápr. 6. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem mindegy? Így már nem is kell lépned.
2022. ápr. 6. 20:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem mindegy. Ha mindegy lenne, nem kérdezném. De azért megnyugodhatsz, nyilván ha eddig nem tettem, ezután sem fogok lépni.
2022. ápr. 6. 20:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, nyugodt vagyok, csak nem értem, miért probléma, ha közömbös lett, mikor van párja.
2022. ápr. 6. 20:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak érdekelt, miért változott ekkorát, látszólag minden ok nélkül.
2022. ápr. 6. 21:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem ok nélkül. Lehet, hogy végre leesett neki, hogy van párja és elszégyellte magát a korábbi viselkedése miatt. Így vezekel önmaga előtt.
2022. ápr. 6. 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Mivel mi is csak találgatni tudunk veled együtt ezért, ha ennyire érdekel a válasz, akkor a pasit kérdezd meg. Amúgy meg az, hogy bejössz neki, még nem jelenti azt, hogy akar is tőled bármit.
2022. ápr. 6. 21:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Túllépett rajtad
2022. ápr. 7. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!