Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a háttérben?
Adott egy férfi, akinek korábban tetszettem, viszont most már teljesen közömbös velem. Ilyenkor az lehet, hogy már nem is tetszem neki, vagy mi lehet az oka?
Mielőtt valaki azzal jönne, hogy nem adtam jeleket azt megnyugtatom, hogy tudta, hogy tetszik ő is nekem.
Az a helyzet ha van másik nő, akkor az el tudja vonni annyira a figyelmét, hogy már nem gondol rád. És az idő múlása is egy fontos faktor.
Lehet hogy régen tetszettél is neki, de ha esetleg sok év eltelt közben, már ő is sokat változhatott, már nem biztos hogy úgy gondol rád mint régen.
Én is jártam így valakivel. Azt hiszem az illető már nem az az ember aki régen volt. Évek alatt annyira el tud távolodni két ember egymástól, hogy akár teljesen érdektelenné, érzelemmentessé válhatnak egymással kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!