Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves sikeres, sármos férfi 10 éve egyedül? Mi lehet a háttérben?
Nem gondolnam
Van olyan szakasza az eletnek mikor egyedul erzi magat jol az ember. Lehet nala most zarult le ez a szakasz.
Ennek lehet vagy háromtucat oka, csak hogy pár lehetségest megemlítsek. Most is van kapcsolata, de nem szereti nagy dobra verni a magánéletét (van amikor akkor tudod meg valakiről hogy kapcsolata van mikor meglátod a jegygyűrűt a kezén), élvezi a szabadságot hogy havonta/hetente más nővel van, bizalmatlan típus stb. stb. stb.
A saját példámból kiindulva, huszonévesen elég nagy baráti köröm volt, úgymond hölgykapcsolatokkal is (szeretők, alkalmi kalandok, sőt én erkölcsi nulla még intenzívebb kalandokkal is), bőven megadta azt a szociális igényt amire szükségem volt. Nyilvánvalóan nem kötöttem a szomszédok, kollégák orrára hogy gyerekek mekkora orgiában voltam az éjjel. Viszont "cserébe" idegesített hogy állandóan rám akarták tukmálni valamelyik nőismerősüket hogy "ó de szép pár lennétek". Meg a kisfaxom, csak tudom már hogy én hogy akarok élni, a közeli barátokon kívül senkinek semmi köze hozzá.
Sok minden lehet a háttérben. Az is lehet, hogy személyiségzavara van, de ne legyen igazam.
Ez volt az első gondolatom, exem kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!